Jeg hygger mig med plantebogen, karse og …

Plantebogen

Eller her er jeg ikke nået helt i mål. Plantebogen – Min køkkenhave, plant, vand & smag fra Bilka. Jeg mangler nemlig hele 4 stk.

 • Radise
 • Cherrytomat
 • Basilikun
 • Persille

Måske er der en der kan hjælpe mig, så jeg kan komme  i gang, så både Otto og Frida kan have glæde af det, når de besøger mig, her hen over sommeren, måske kommer Christian og Sofie også forbi. Det kunne være så hyggeligt. Jeg vil bare gerne have den fyldt ud, inden jeg går i gang.

 

Andre ting krydderurter

Jeg har gang i den almindelige karse, den til ægge maden her i påsken. Det er til frokost når Otto kommer og er hos mig. Ham og jeg skal lige hygge lidt sammen, og det med frokost, middagssøvn og eftermiddagsmad (eftermiddagskaffe). Så kunne det jo være lækkert med karse på æggemaden. Frida skal da også prøve at smage karse, når hun kommer og overnatter.

Tid og sted

For mig er tiden en underlig størrelse. Husker min mor altid puffede til mig. Jeg har det med at fordybe mig, så jeg glemmer tid og sted. Jeg ved ikke hvad det kaldes. Har for vane at gøre det i mange af mine gøremål. Der er forskel på fordybelsen, og det er arbejdsrelateret eller om det er privat/personligt. Arbejdsmæssigt benytter jeg koncentrationens evne til at fordybe mig, men privat/personligt bliver koncentrationen slået fra, og jeg drømmer helt væk i fordybelsen. Jeg skal huske at have et æggeur eller lignende til at prikke til mig, eller smutter tiden.

Jeg er på vej

Jeg har som sagt en aftale nede i byen i eftermiddag. Har besluttet jeg går derned, det er så dejligt, så jeg skal til at gøre mig klar.

2 Comments

 • Catarina 8. april 2017 at 15:00

  Aii, sikke ne fin iden med sådan en lille køkkenhave. 😀
  Jeg elsker karse på en æggemad og i det hele taget er karse bare så nemt. Jeg har altid flere poser med frø, for det er træls at løbe tør.
  Jeg synes at der skal være plads til at lade tankerne flyve også selvom det er som en slags dagdrømmeri og man glemmer tid og sted. Det er for mig nemlig lig med opladning af batterierne.
  Hyg dig med din aftale og ha’ en dejlig lørdag.

  Reply
  • Abildjyden 9. april 2017 at 08:12

   Den anden dag blev jeg lidt chokeret, var i Bilka og skulle købe karse til yngste datteren. De havde kun poser tilhørende plantebogen, den lille pose kostede over dobbelt så meget som i Rema, sprang over, de har en Rema i baghaven.
   Min mor forstod ikke rigtig sig på min fordybelse/dagdrømme – det var mere min far. Jeg husker de forskellige reaktioner. Jeg har brug for tiden med fordybelse/dagdrømme, ellers har jeg heller ikke fået ladet op.

   Reply

En kommentar her betyder meget for mig - tak