Jeg puslede med ideer

Dagen i går gik med at hitte ud af noget med en parasol til min pc, vender lige tilbage når jeg bliver færdig, har ikke tid før på tirsdag igen, måske kommer en af i andre frem med en løsning, det er noget med skyggen fra en kasket, billedet er bare måden hvorpå tanken blev født. Det er længere fremme, afslører ikke noget endnu.

Billede018

Når jeg læser noget nyttigt, har jeg klippet ud og klistret ind i kinabøger, jeg har også leget med at scanne. I går prøvede jeg at tage billeder, det kan ikke læses æv, det sker jeg gerne vil bevare noget fra både side 81 og 81, så kan jeg jo ikke klistrer ind i kinabogen. Derfor kan jeg jo bare lave en collage, ca 4 gange om året, enten i en ramme på bordet eller over mit skrivebord, spisebord etc., jeg har jo over spisebordet, den er fra februar, der er sket ændringer i mit tankemønster siden, så…. Ideer er der nok af.

Billede015 Collage lavet 9.2.2008 tanker for fremtiden 13

Vi er en af de boligkomplekser der ikke har fået hulmurs isolering, postkasser ved indgangen, etc., her i det berømte Trekantsområde, ja, her hvor alle “os” asociale individer, ja, selvfølgelig er det lidt ghetto agtigt, der er også noget hygge. Går jeg turen fra mit hjem til mine 2 yngstes hjem kommer jeg forbi et aktivitetshus der summer af mennesker, mennesker af alle nationaliteter. Jeg holder meget af det. Nå, det der glæder mig, i år har mit område fået blomsterkummer ved indgangs partiet. Det glæder mig hver dag. Jeg har jo ikke fået hjælp til at slæbe op til min altan i år, min mor fik, jeg “glemte” at bede om hjælp. Derfor nyder jeg ekstra denne ved vores indgangsparti.

Billede014

 

Nu skal og vil jeg gerne dele en ide jeg fik gennem et blad jeg læste i går. Ikke nok med det var en ide, jeg kunne godt finde på at købe dem også, jeg er vild med farver, desværre er der ikke til det lige nu, gør det når jeg er kommet i flexjob, det er helt sikker.

Billede016

 

Har du hyldepladsen, så tag et billed af dine sko, støvler, klistrer det på skotøjsæsken, så vil du altid kunne finde de sko du vil have frem. Desværre har jeg ikke så meget plads.

 

Mht. sko, jeg indrømmer jeg er en Carrie, jeg har det ligeså med tasker, og så er det lige med kalenderen, den skal altid følge mig, jeg kan ikke gå nogen steder uden den, og tænk sig, da kunne jeg da bare tage min mobil med, og konfigurerer den med Outlook, ja, her er jeg også gammeldags, jeg har en hotmail, gider det bare ikke, jeg vil langt hellere bruge min Outlook fra Office pakken, jeg har mine så særheder.

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.