Kaliummangel diagram

Hvorfor vælger jeg at være fornuftig fremfor bare at gøre det som min egen læge muligvis sagde. Nå, ja, jeg var jo ikke helt sikker på jeg hørte rigtig, jeg var jo alene afsted, og ville bare have det bekræftet.

Jeg fik et andet produkt der hedder spiron frem for almilco, sammen med min Furix, ja, det er til at fjerne mine ødemer, både i fødder, læg, fingre og ansigt.Jeg svulmer op i ansigtet under mine øjne, får hovedpine, det er under øjnene, og det sker hvis jeg skal side stille, stå stille, har en dag hvor jeg ikke løber rundt med 180 km. i timen, hvis jeg vælger at have fart på har jeg ikke noget problem, jeg bliver bare så vanvittig stresset.

Kalium i cellen og ud af cellen

Nå det jeg ville hører vagtlægen efter var bare om jeg måtte gå fra 25 mg spiron til 50 mg spiron, æv, det var en læge der malede en hvis herre på væggen, nu skal jeg op og bruge lægevagtens tid, på en masse prøver, der bare er okay, og når jeg går derfra har jeg fået lov til at tage meget mere vanddrivende, det er jeg 100% sikker på. Spild af de recurser, og det går måske udover de mennesker der virkelig har brug for hjælp. Jeg ved godt der kan være et eller andet ved mig også, men jeg er jo blevet tjekket på kryds og tværs. Jeg ved godt jeg led af Ødemer da jeg var gravid, det er jo mange herrens år siden, jeg ved godt jeg var uheldig at have svangerskabsforgiftning både ved Kim og Thilde. Jamen det er jo en million år siden, Jeg skulle bare have handlet selv, eller måske er det godt jeg tager fat nu.

Vagtlægen mente jeg måske ville blive indlagt. Hvis det sker, så skal jeg nok hitte en måde at få jer det fortalt.

Fortsat god søndag.

No Comments

 • femalefurie 15. juni 2008 at 19:35

  Jamen, sikke noget. Jeg håber alt er vel :O)

  Reply
 • abildjyden 15. juni 2008 at 22:25

  Som du ser, der er fuldt styr på det. Jeg skal nok få en diagnose

  Kram herfra

  Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.