Jeg undre mig

Jeg så 21 Søndag i går, her var der et langt indslag omkring mangelfuld dokumentation omkring taxa kørsel og egen kørsel i bil for Lars Løkke Rasmussen i perioden da han var amtsborgmester. I dag hører jeg så en fra venstres folketingsgruppe udtale, at Lars Løkke Rasmussen ikke kan huske hvad han har lavet de forskellige dage i den periode, og ikke skal stå til ansvar for det. Han var jo amtsborgmester, det er der ikke noget der hedder mere, samtidig er der ikke noget der hedder amter, derfor kan han ikke stilles til ansvar.

Her er jeg uenig.

For godt 8 år siden blev min søn og jeg ringet op af politiet, min søn var da 14 år, derfor var jeg pr automatik med, for han skulle afhøres. Det det drejede sig om, var en episode der var ca. 3/4 år gammel, en fredag aften hvor han var til klub fest. Hjælp drengen havde været til mindst 20 klubfester siden, men han skulle kunne husk alt ned til mindste detalje, betjenten blev ved med at virke truende, og beskyldte min søn for at lyve etc.

Derfor husk det derude, hvis du er fru Jensen, eller hr. Hansen, så skal du huske alt, selv hvor mange prutter du lukkede ud forige torsdag. Er du en offentlig person, måske den kommende “statsminister”, så skal alt bare fejes ind under gulvtæppet.

Derfor kære opposition og DF, fortsæt kampen, selvfølgelig skal det spor DR har begyndt følges til dørs, det skal krydstjekkes. Selvfølgelig skal udgifterne dækkes af de korrekte instanser. Man kan ikke slippe bare fordi det er Lars Løkke Rasmussen.

 

No Comments

Skriv et svar