Jeg vil være mig

Denne sætning, kom til mig da jeg så klip fra en udsendelse på TV2.

Hvis jeg skal ændre min personlighed, når jeg søger job, sælger jeg en forkert varer. Jeg vil jo ikke kunne bevare den påtagede attitude. Det vil jo være en falsk varebetegnelse, og dermed “dokument” falsk.

Hvis jeg gik ud og købte ind til woman business look, fordi jeg søger arbejde indenfor revision, regnskab eller lignende, så vil jeg virkelig føle det var falsk varebetegnelse.

Jeg er ikke kvinden, du / i vil matche med mine jobbetegnelse. Mine tanker, min personlighed, er langt fra et match.

Derfor må der være en grænse. Hørte eller læste fornylig, at virksomheder tjekker ansøger helt under dynen. Hvis mine status opd. på Facebook eller indlæg her, ikke falder i god jord, så er jeg jo ikke den rette til stillingen. Jeg så også en anbefaling fra i coast, hvis du/i bliver tilbudt kaffe til en samtale, skal du sige ja tak, og den skal drikkes, selvom du ikke bryder dig om kaffe. Her står jeg af, nu er nok, nok.

Det skræmmer mig virkelig meget. Troede virkelig ikke, det skulle ske i 2012.

Jeg linker lige til lidt om stilarter – 6 stiltyper find dig selv – Hvorfor så firkantet. Jeg kan da finde mig selv lidt hist og lidt pist, dog intet fra kat. 1, den er helt ved siden af, jeg vil føle jeg var en fremmed. Jeg ved godt hvem jeg er, pengepungen vil bare ikke altid det jeg vil.

En god arbejdskraft er en person der hviler i sig selv. En der tør stå ved sin identitet.

Når jeg ser hvad det er jeg reagere på, føler mig trådt på, så har det været en del af det, der har stresset mig, gjort mig til den, hvem er jeg egentlig. Jeg er jo pleaser pigen, så jeg har jo forsøgt at gøre, som der bliver sagt, og derfor blevet forvirret, og langsomt har stressen fundet det muligt at trænge sig på, fortælle mig, du er på den forkerte vej, desværre har presset udefra fyldt, og jeg glemte at lytte til mit hjerte.

Derfor er jeg i proces igen, nu er det mig der træder i karakter, jeg vil være mig.

No Comments

En kommentar her betyder meget for mig - tak