Og det er jo dejligt. Uge 38 byder på mere end den forløbne uge 37, hvor weekenden jo allerede er i gang.

Jeg begynder lige ved weekenden uge 36. Yngstepigen og svigersønnen husker ikke helt hvordan, de havde fået lavet aftaler der konfliktede, jeg tilbød derfor min hjælp. Derfor kom Otto og Frida til frokost. De var ikke lige så sultne, da de havde fået sen morgenmad. Vi besluttede at køre en dejlig tur til Thorsminde, hvor vi hyggede med strand, vand, legeplads og is. Det var så hyggeligt.

Søndag smed jeg alt det jeg havde planlagt, elprisen var høj, så skidt pyt. Jeg kørte selv til Søndervig, hvor jeg kunne få set den nye Meny, Lalandia, og selvfølgelig havet. Var måske lidt for godt klædt på, mange lå ved stranden i badetøj. Jeg fik samtidig oset lidt i mange af butikkerne, ses det nedbrændte bowlingcenter mm. Så dejlig en tur.

Igennem de seneste uger har jeg arbejdet med at lære mig selv, lytte til lydbøger. Jeg har udfordringer med at gøre andet end lytte, og ja, pludselig sover jeg. Oplæseren bemærker det ikke og fortsætter ufortrøden. Derfor har jeg en ny læring. Det at kunne lytte, samtidig med jeg vasker vinduer, rengør køleskabet, laver mad mm. Pyha. Min kronisk udbrændthed, altså det at holde fokus, koncentrationen bliver prøvet af. Det er en kæmpe udfordring. Har heldigvis lært, når jeg ikke har gang i nået, så er lydbøger no go. Jeg må fortsat have plads i kufferten, til den fysiske bog.

Torsdag til fredag overnattede Otto. Torsdag går han til ridning fra kl. 16.45 til 17.15. Desværre bed hesten ham, heldigvis sagde Otto pyt, og fik øvet lidt af hvert. Vi skulle både sadle op og sadle af, det tager lidt ekstra tid. Så aftensmaden bestod af købe pizza. Vi nåede desværre ikke lige det vi normalt hygger med. Det blev for sent. Fredag morgen regnede det, så en tur på legepladsen var ikke så sjov.

Jeg skulle til læge med Otto, det var en morgentid, hastetid, det konfliktede med forældrenes kalender, derfor tog jeg over. Otto har brug for morgentid, ellers skal det være efter 15.30, og der er der ingen tider. Han klarede turen med mormor til ug. Og klarede det at komme i skole mens de andre var i gang.

Lige en sidebemærkning – Frida vågnede op med skoldkopper fredag morgen, så yngste pigens kalender blev lige ændret, igen.

Troede lige jeg fik dette indlæg uploadet, nå skidt pyt, nu er der taget hul på uge 38, og ja. Lørdag var jeg selv i gågaden, min elkedel dryppede, og ja, den er 6 år gammel så… en ny skal der til, desværre er min tekande også smut, regnede lige på alderen af den, tror den er fra midt 90´erne, så, ja, okay, jeg må gerne give mig selv en tekande. Det blev ikke i Gågaden jeg fandt elkedlen, jeg var lidt nærig, og ja, den skal både have temp. valg, rumme minimum 1,5 l til en kande te, kogning af kartofler, ris, pasta mm. Jeg koger vandet i elkedlen fremfor på kogepladen, og resterne vandet benytter jeg til opvask mm. bare lige et spare tips. Nå men jeg fandt de en elkedel til en pris min pengepung kunne godtage, dog ikke en tekande. Og ja, jeg havde lige en rabatkupon til en Ice-Latte fra Espressohouse. Jeg er bare fan.

Søndag var jeg chauffør for yngstepigen, derfor var jeg tidlig på farten. Desværre var min krop ikke med til at være i gang. Eller var det mon det mentale. Derfor gik dagen med at læse, hører lydbog, og almen aktivitet. Stille og rolig dag.

Mandag morgen tog jeg barnets sygedag for yngste og svigersønnen, så Frida var hos mig. Skoldkopper er en svær nød at knække, Frida var fyldt over hele kroppen, fra top til tå. Ingen feber, ingen sygdomssymptomer ud over skoldkopperne, og ja, børnene er syge til der er skorpe på alle. Frida var ikke i skole eller SFO, dog gjorde jeg noget andre vil synes er uansvarligt overfor dem. Jeg havde mærket hele kroppen igennem, følte der var skorpe på alle, så jeg gjorde det ubevidst, altså, vi købte noget til yngstepigen i Normal, ved siden af ligger Espressohouse, og ja, der var lige kommet en rabatkupon ind på 2 valgfrie drikke, så Frida ville have en Frapino Mocha, og jeg valgte en almindelig Cafe Latte, synes det var lidt køligt, og der blev spillet X og O. Vi skulle lige forbi biblioteket, da jeg skulle hente noget der var reserveret og landet. Frida fik lov til at tegne, fingrene var sprittet grundet af, dog havde jeg sagt hun ikke skulle blande sig med de andre børn.

Py ha, det blev igen en lang smøre, derfor stopper jeg nu med en billedkavalkade. God dag til dig og dine.

4 Comments

 • Venterpaavinblog 22. september 2022 at 00:09

  Uh, en islatte gør altid godt – også selvom efteråret banker på. Min yndlings er også Espressohouse’ version.

  Reply
  • Abildjyden
   Abildjyden 24. september 2022 at 07:43

   Selv du fra en universitetsby har Espressohouse versionen som yndlings 😉 Den kan også nydes med velbehag på denne årstid.

   Reply
 • Catarina 6. november 2022 at 13:15

  Sikke en fancy el-kedel du har fået dig 😀
  Frida er ikke den eneste der hr fået skoldkopper. Freja har også fået og helt uden symptomer andet end alle de røde prikker. 😀
  Jeg tror ikke vi har et. expressohose i Odense, men det skal da undersøges, for den ice-latte ser da lækker ud.:)

  Reply
  • Abildjyden
   Abildjyden 7. november 2022 at 12:30

   Åh de skoldkopper. Vi har lært at det skal være minimum 15, hvis ikke, så kan skoldkopperne komme igen. Otto har haft det 2 gange, da han blev ramt 10 dage senere. Begge uden symptomer kun med de røde prikker.
   Så lige i min app. I Vestergade og på Banegårdspladsen i Odense, kan du finde Expresso House, hvis det trækker. Lige nu er er jule ice-latte med smag af kanel, den er også som varm. Men i har jo mange andre dejlige steder/muligheder.

   Reply

En kommentar her betyder meget for mig - tak

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.