Julefrokosten med arbejde

Buffet & Priser.

I går aftes stod det på julefrokost med arbejde. En dejlig hyggelig aften. Uha så meget mad 😉

Det der bowling, hvorfor er det den modsatte håndled/overarm der reagere? Jeg tog mine forholdsregler, spillede kun 1 runde, kuglen var nøje overvejet, for jeg ved, når det er så sjældent, kan et eller andet ske. Nå, skal ikke tænke for meget. Det skete bare.

Noget andet jeg kom til at spekulere over. Har en kollega der har diagnosen Asperger, og lider af socialfobi. Men i går skete der noget. Den unge mand fik lige 3 – 6 hurtige snaps, wupti, så åbnede den unge mand sig, var udadvendt, og snakkede så meget, en opblomstring. Så godt til ham. Håber han har det okay i dag. Desværre ved jeg for lidt omkring denne diagnose, så jeg har mange åbenstående spørgsmål, må til at undersøge og finde svar når tid er.

FrokostJAZZ den 28. december fra kl. 11.00-14.30
Jazzklub 93 og Bowl’n’Fun inviterer til FrokostJAZZ. 
Kom og oplev Doc Houlind All Stars, 
kr. 80,-. pr. person.
Pris for medlemmer kr. 50,- pr. person.

Tilkøb af lækker frokostbuffet 

kr. 69,- pr. person

Da jeg så denne annonce derude blev jeg interesseret, mangler bare lige en at følges med, har endnu ikke fundet en der deler interessen for jazz med mig her i byen. Der er mange der nyder disse arrangementer, jeg har bare ikke krydset med en eller flere. Og nej, jeg kan ikke gå alene, vil gerne dele arrangementet med en.

Ønsker dig/jer en fantastisk weekend.

6 Comments

 • Madame 21. december 2013 at 17:47

  Det var dejligt, at I havde en hyggelig aften i går!
  Jeg håber, du finder en at gå ud med og høre jazz, for det lyder spændende og er et rigtigt godt og billigt tilbud!

  Reply
  • abildjyden 24. december 2013 at 10:57

   Ja, super hyggeligt.

   Måske går jeg selv, måske måske 😉

   Reply
 • Catarina 25. december 2013 at 13:12

  Aii, hvor lyder det hyggeligt med bowling og hygge. 🙂 Jeg kan godt lide at lave noget aktivt med mine kollegaer og ikke bare side og snakke en hel aften. 🙂

  Det Jazz aragement lyder da bare vildt hyggeligt – hvis vi boede tættere på hinanden, kunne du sagtens lokke mig med. 🙂

  Reply
  • abildjyden 25. december 2013 at 21:22

   Jeg kan kun bekræfte det med en aktivitet ind til et firma arrangementer, og de større familie kom sammen er et must.På den måde kommer man rundt til de fleste.

   Det kunne være så hyggeligt, Måske en anden gang 😉

   Reply
 • abildjyden 28. december 2013 at 13:46

  Desværre var der ingen der havde tid, det var jo også i sidste øjeblik. Nå skidt pyt, skal nok huske at være ude i god tid fremover 😉

  Reply
 • Overraskelse | Abildjydens weblog 28. december 2013 at 14:04

  […] en uge siden nævnte jeg noget om lidt “Frokost Jazz”, jeg fandt ikke lige nogen der kunne deltage, med så kort varsel, og i denne uge, desværre. […]

  Reply

Skriv et svar