Julegaven fra arbejde

Traditionen tro fik vi julegaven fra firmaet. Igen var der en julesnaps, 2 flasker rødvin, og derudover var der noget fiskekonserves, lidt smøreost, os så var der en masse slik, uha, guf guf……
 
Julesnapsen bliver der traditionen tro taget hul på til familie julefrokosten, mine forældre står for arrangementet endnu, jeg hjælper lidt til med anretning etc., ellers klare de det selv stadigvæk, det er bare så pragtfuldt.
 
Rødvinen skal nydes sammen med et par gode venner over lidt godt til ganen. Jeg er allerede ved at finde ud af hvad og hvem jeg vil hygge mig med.
 
Det regner stadig, uha, det bliver ved, uhyggeligt, drømmer om nogle eller mange dage med klar frost og et hvidt snedække.
 
 
Julekram fra Karin

No Comments

 • Sanne 13. december 2006 at 22:53

  Hej Kære Karin
  Ihh hvor dejligt med en god julegave der kan bruges til noget, hva –  GGG
  Lyder bare kanon hyggeligt.
  Tak for dine altid søde hilsner på mit space, og jo det gik okay hos dyrlægen i dag, dog ved vi endnu ikk besked ang de knuder de opredede ud af Bacardi, de skal sendes ind til tjek – så ca 10 dage endnu…
  Hundene er vildt trætte så der er rigtig ro i hytten ligenu… GGGMega krammer til dig søde
  Sanne

  Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.