Julegaven fra arbejdspladsen

Jeg blev meget glæd, jeg er jo i arbejdsprøvning, der var tænkt på mig mht. julegave. Husk på det er et Gymnasium jeg er på, det er stedet, hvor der undervises i Oldtidskundskab, eller Oldævl, som vi kaldte det, da jeg var teenager. Troede derfor ikke der var julegave.

Jeg kunne forstå det altid er en bog. I år var det

 

Renæssancens Verden – Tænkning, kulturliv, dagligliv og efterliv – Aarhus universitetsforlag.

Renæssancens Verden

Jeg er ikke begyndt at læse i den endnu. Jeg har ikke haft en dag, hvor der ikke lige var flere andre ting kastet op, eller som der bliver sagt bolde i luften. Når jeg falder over den, bliver det en regnfuld søndag. Jeg glæder mig, jeg er spændt, jeg har aldrig ejet, og ville aldrig selv købe sådan en bog.

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.