Julen

I år var julen ikke som den plejer. Det har den ikke været siden 2006, har ikke fået skabt en tradition siden jeg mistede min far. Vi har været lidt rådvilde, været hos mig, hos ældste, nr. 2 pigen/2 gange, på Gran Canaria, hos mor med yngste, og i år hos mor med sønnen min.

Yngste er i Rumænien, og her er kæresten på besøg. De har været tæt med lokalbefolkningen, og fået oplevelser med i rygsækken, de sent vil glemme.

Området hvor yngste og kæresten har været hedder Brasov – Timisul De Jos. Meget smuk natur, og ikke mindst, høj klar blå himmel, frost og sne Smiley, der blinker

Lørdagen før jul var yngste og svigersønnen på udflugt. Et arrangement yngste havde set frem til. Og hvilke billeder fra turen Smiley, der blinker. Det var i Sibia.

Først i december var yngste på udflugt med hendes Roomies, De var i Bulgarien. De besøgte områderne Ruse, og Veliko Tarnovo.

Det at se steder vi ikke lige vil vælge på ferieturen, og nu er muligheden der for at tage af sted på en lørdags udflugt, det er fantastisk. Yngste er god til at komme ud og opleve på ferierne, dog ikke hverdag, da hun ligner mig meget. Nyde solens varme, og læse en god bog.

Juleaften fik min mor mulighed for at være på Skype med yngste, det var stort for min mor.

Min store rejse her i 2013 fortsætter i 2014, der er sket meget allerede, har valgt rejsen går med “små skridt”, vil gerne helhjertet frem, og ikke bare løbe med tungen ud af halsen, som jeg gjorde tidligere. Har selvfølgelig “glemt” det af og til, heldigvis kender jeg signalerne nu, og får stoppet op, mærket efter, og fundet den korrekte vej for mig.

Ønsker en dejlig 2. juledag.

6 Comments

 • Madame 26. december 2013 at 12:37

  Hvor er det dejligt, at din mor havde mulighed for at bruge Skype og snakke med din yngste juleaften! Vi gjorde det samme her, hvor jeg satte min 90-årige moster ved computeren, så hun kunne snakke med sin søster i Californien.
  Din yngste oplever jo utrolig meget spændende, mens hun er i Rumænien. Jeg kan ikke huske – har du været nede og besøge hende?
  Ønsker dig en dejlig 2. juledag!

  Reply
  • abildjyden 26. december 2013 at 13:35

   Det er en fornøjelse, vi kan give den ældre generation disse muligheder.
   Jeg har været i Bukarast i en forlænget weekend sidst i oktober. Var på job med yngste, så billeder og de store beretninger kunne jeg ikke skrive om, grundet tavshedspligt. Har planer om at besøge hende i april 2014, og det for at se noget.

   Reply
 • Madame 26. december 2013 at 14:03

  Det lyder dejligt med dine planer om at besøge hende igen!

  Reply
  • abildjyden 26. december 2013 at 14:14

   Jeg glæder mig også. Skal se en masse 🙂

   Reply
 • Catarina 26. december 2013 at 19:42

  Det er altis sjovt at prøve andre former for jul, men det kræver også lidt at skabe sine egne traditioner. De kommer ikke sådan lige på en gang. Med tiden finder I sikker jeres egen måde at holde jul på. 🙂

  Skype er en ginial opfindelse og vi bruger den også selv rigtig meget. 🙂

  Det lyder dejligt at du fortsætter ud af den vej du startede på her i 2013 – det er helt sikker den aller bedste vej.
  Knus og ha’ en dejlig aften Karin.

  Reply
  • abildjyden 26. december 2013 at 22:23

   Det kræver tid, og være klippefast i beslutningen for hvilken jul vi/jeg ønsker. Når børnene har en fast base, bliver der igen arbejdet på at skabe en tradition, og det er vi alle klar over.
   Jeg nyder min “rejse”, ændringerne er ikke godtaget af alle, men dem der ikke støtter op, er smut i svinget, og det føles godt.
   Tusind tak. Aftenen har været fantastisk, og går på hæld.

   Reply

Skriv et svar