Julen 2015 – Del 1

Her begyndte julen med et dejligt visit hos min mor den 23. december – Vi kom med et lille bid frokosten, og en Otto der ville undersøge lidt af hvert hos Olde. Mens var hyggede kom en af mine tanter lige forbi med lidt hjemmebag. Det var kun kort, men super hyggeligt.

På julebesøg hos Olde

Da jeg landede hjemme, var jeg et smut forbi job til eftermiddagskaffe, hvor julegaverne blev delt ud. Jeg valgte at gemme min til juleaften J

Det var mig der skulle medbringe risalamande. Så der blev kogt risengrød, og jeg fik dette til aftensmad, en god gammel tradition, dog er den udfases lidt, da det ikke er hvert år jeg skal lave risalamande, kun det år hvor vi børnene og jeg er sammen J

Yngste og jeg manglede lige et par småting, meget lidt, men vi måtte afsted efter det, den 23. om aftenen, hm. Hvor er det fjollet, vi kunne jo have ordnet det før, men Otto er ikke vild med det der autostol, og slet ikke når han er vågen, der skal jo ske noget, især når man nu kan gå, har desværre ikke selv en video af det. Har modtaget lidt snap chat, men de er jo kun tilgængelig i 24 timer, hvis de deles sådan J. Så var min den 23. dec. også brugt.

Den 24. dec vågnede jeg med en dejlig glæde. I dag hele dagen ville mere eller mindre bruges sammen med mine børn, børnebørn og svigerbørn. Første step var en tur i Kirken, den lokale. Vi var til Julegudstjeneste med dukken Konrad. Kirken var godt fyldt op med småbørn. En dejlig stund hvor alt foregår i børnehøjde. Otto var kun stille når orglet brusede, ellers løb han rundt

Julegudstjeneste med Konrad

Kl. 15.00 var bilen pakket og turen gik til Sall v/Hammel med et visit i Ans på kirkegården. Turen tager ca 1½ time.

Vi var samlet hos min ældste. Jeg var i selskab med mine 4 dejlige børn, 3 børnebørn og 3 svigersønner. En vidunderlig aften med masser af kærlighed, hygge, mad, gaver og meget mere hygge.

Julebordet 2015 IMG_4195 Julebordet til 16 pers. er klar Juletræet 2015 Fætre kusine leg
Så sej en julegave - det er mine arbejdsbukserFar og søn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den blev næsten midnat før turen gik hjemover. Godt gæstesengen var med til Otto, og heldigt han kunne sove på hjemturen, dog var han vågen af og til, lys, når bilen drejede, bremsede op, der skal ikke meget til, han er jo ikke hærdet mht. autostol og bil. Han sov helt til kl. 8.00 den 25. dec.

Jeg kunne ikke sove, og det samme den 25. dec. om morgenen, jeg havde en 25. dec. hvor jeg var brændt ud. Sønnike kom kl. 15.00, og han bliver her nogle dage, han er/var træt. I ugen op til 24. dec. har han arbejdet 70 timer, altså weekenden og de dage op til + fra kl. 1.00 – 6.00 den 25. dec. Så han sover nu, her hos mig. Tror jeg må vække ham. Vi skal nemlig hygge med Otto når han vågner af middagslur og frem til i morgen. Forældrene skal arbejde.

Ønsker alle nogle dejlige juledage.

6 Comments

 • Mette 27. december 2015 at 11:02

  Lyder som en dejlig jul:)

  Reply
 • Catarina 27. december 2015 at 20:45

  Aiii, hvor lyder det bare som om du har haft en helt og aldeles vidunderlig jul sammen med hele familien. Der er ikke noget bedre end at være sammen med dem man holder af sådan en aften. ?
  Skønne billeder du har fået et bedste og lille søde Otte 🙂

  Reply
  • Abildjyden 28. december 2015 at 08:57

   Jeg har nydt hvert et øjeblik. Suget til mig, og bandet lidt over mit kamera på mobilen har luner, det virker kun når det selv har lyst.
   Så glad for billedet yngste skød 🙂

   Reply
 • Pigen fra landet 28. december 2015 at 09:56

  Hygge og samvær er nøgleordene, også her. Hele din beretning lyder alt hyggelig – med undtagelsen af den manglende nattesøvn. Sådan er det også for mig lige nu. Det er ikke fordi jeg ikke har mulighed for at sove. Jeg kan bare ikke. Et sted mellem halv 5 og 5 er det åbenbart slut. Jeg bliver stædigt liggende i håbet om at søvnen indfinder sig – i hvert fald den næste time, så opgiver jeg og står op. Sådan har jeg det i perioder og sådan har det altid været. Irriterende, når nu jeg har ferie og ikke hænger i nogen klokkestreng 🙂

  Reply
  • Abildjyden 28. december 2015 at 10:13

   Øv du ikke kan sove, og du har muligheden for at kunne tillade dig det. Det er jo meget mørkt på det tidspunkt, der er ikke rigtig noget at give sig til, for vi er jo på den anden side af juleforberedelserne. Håber søvnen indfinder sig hos dig.
   Har sovet super i nat 🙂

   Reply

Skriv et svar