Julen hos mig 2010

Julen 2010 – december 2010 er forløbet på en anderledes måde. Jeg er ellers meget traditionsbundet i mine forberedelser omkring julen. Det skete ikke i 2010.

Min altan blev snuppet omkring 1. august 2010, grundet ombygning/renovering i afd. 4, Boligselskabet Sct. Jørgen, Holstebro.Var forsinket grundet vinteren 2009/2010. Nu var der håb forude, nye vinduer, entredør, indgangs parti, ny altandør og nye altaner. 16. november fik min opgang besked, vi ville stå klar 3. dec. 2010, dog ikke med altan. Hm……..

Den 14. dec. fik jeg udskiftet vinduer og altandør, min entredør var klaret 2. dec., fredag den 17. dec. kunne jeg gøre rent, flytte møbler på plads og finde julepyntet frem. Jeg kunne ikke klare det hele på 1. dag. Søndag – 4. søndag i advent kunne jeg tænde min adventskrands, placere min traditionskalender. Derfor er min jul forkortet en del. Har ikke kunnet invitere gæstet i dec. til glögg og æbleskiver, eller andre julestue arrangementer.

Jeg har endnu ikke en altan. Den savner jeg i dag, med juletræ, eller anden for for julepynt, til mine rygende gæster her i dag til julefrokost.

Juleaften blev fejret med 3 af mine 4 børn. Ved der kommer et tidspunkt hvor jeg må undvære flere, måske alle. Mine børn vil jo også gerne fejre jul med svigerfamilien.

Julefrokosten 2. juledag, her sker det samme, jeg får besøg af 3 af mine 4 børn. Her er det en svigerfamilie der gør det samme som jeg har gjort i flere år. Måske finder jeg en anden måde, så vi alle kan mødes og hygge.

Køreturen til juleaften blev meget lang, den  var præget af fygning, og alt for overforsigtige bilister. Flere steder hvor vi fint kunne køre normalt, måtte vi snegle os af sted med 50 – 60 km i timen. Det skabte al for mange overhalinger, og flere af dem kunne skabe kaos. Disse bilister der kører alt for overforsigtig er virkelig til gene derude. De kører nervøst, og skaber virkelig meget nemt kaos. Bliv hellere hjemme, hvis du/I er så nervøse for at kører.

Juleaften var virkelig hyggelig. Ser nu frem til at gøre klar til endnu en hyggestund med familien.

No Comments

Skriv et svar