20140102_090957

Julepynten står og venter på at blive pakket ned. Ville have gjort det 1. januar, men det er først kommet ned i dag, altså det går lige lidt langsomt, dog ikke gået helt istå Smiley, der blinker

Når det er pakket i kasserne mangler jeg lige en til at løfte, jeg vil ikke gøre det, da disse kasser ikke er små, fikse, og smarte. Det er store “tunge”, uhandige flyttekasser. Skal jeg lade dem stå til den 24/1, hvor yngste kommer hjem på vinterferie? Eller ??? Kasserne bliver pakket, så får vi se. Jeg løfter dem ikke i kælderrummet.

Nu kan jeg hører nogle sige/tænke, tag dig dog sammen, og få det overstået, man kan hvad man vil…….. Og det fortsætter……….. Før gjorde det ondt, lige nu smiler jeg, for hvor har jeg ondt af dem der tænker sådan. Jeg kan erkende, der der brug for alle omkring mig, alle med hvad de hver især kan byde ind med. Vi kan ikke det hele, altså både blæse og have mel i munden (samtidig). Grine/fløjte. Det vigtigste er at erkende, der erbrug for hjælp, og det kan jeg nu.

Godt nu har jeg rejst mig. Dog er jeg på vej i seng,men jeg har rejst mig fra turen der ramte mig 1. januar.

God weekend

8 Comments

 • Catarina 4. januar 2014 at 08:13

  Det vigtigste er at passe på sig selv Karin. Så hvad andre siger eller mener er ligegyldigt. Godt du er nået så langt at du nettop er ligeglad og bare smiler af andres uvidenhed.
  Kan du have en dejlig lørdag. Kram

  Reply
  • Abildjyden 4. januar 2014 at 11:35

   Tusind tak søde Cat.

   Havde det været for 1 år siden, havde jeg ikke kunnet smile/ignorere andres uvidenhed. I dag kan jeg fint, det er et af de skridt jeg nyder/elsker, og det er blevet en meget vigtig livsværdi/kerneværdi for mig.
   I dag er jeg fit for fight, bare meget træt efter 3 døgn med stærke smerter. Så lørdagen bliver rolig, og lige efter mit hoved 😉

   Reply
 • Madame 4. januar 2014 at 08:23

  Godt du passer på dig selv og ved, at du ikke skal slæbe på tunge kasser! Her står juletræet stadig i stuen, og vi havde lys i det i går, hvor vi havde gæster. Men det skal nok ned senest på helligtrekonger.

  Reply
  • Abildjyden 4. januar 2014 at 11:41

   Tusind tak.

   Jeg er opvokset med julen plyndres 1. januar, Min ex-mand er opvokset med julen er der til helligtrekonger, så det blev sådan hos os.
   Jeg blev enig med mig selv om nu ville jeg have min egne traditioner. Fremover bliver det den 30/12, så der ikke er noget jul Nytårsaften. Og det så 1. januar kan blive nytårskoncert, skihop og træning/travetur. Altså det der med planlægning, så jeg ikke selv er skyld i rygproblemerne.

   Reply
 • Nola 10. januar 2014 at 11:08

  Der er ikke noget som er vigtigere end helbredet og intet som ikke kan vente. Du og dig selv er den vigtigste!
  God fredag 🙂

  Reply
  • Abildjyden 10. januar 2014 at 11:57

   Tusind tak. 🙂

   Jeg lader det vente, det står i kasserne og er parat til engang ved lejlighed. Jeg vil hellere have det godt og ikke forcere 😉

   Der er kun mig til at passe på 😉

   Reply
 • Miri 13. januar 2014 at 05:52

  Det er flot at du er kommet så langt !
  Vi er ofte dårlige til at bede om hjælp….Og det er underligt, for vi kan jo godt selv lige at hjælpe andre mennesker.

  Reply
  • Abildjyden 13. januar 2014 at 08:44

   Velkommen til.
   Tusind tak. Jeg kan mærke det er svært, men nyder når jeg så gør det ;-).
   Kan kun nikke genkendende til det at hjælpe andre er okay, men selv at bede om hjælp hm…

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.