Klar til afgang

Det er ikke kun mig der bliver pakket ind til cykelturen, tasken har sit eget regnslag og posen til skifteskoene.

Jeg trænger virkelig til tiden hvor sandalerne bliver hverdagsbrug –hanskerne kan pakkes væk og regntøjet får lov til en hvil. Nogle har sagt noget om sol og varme til weekenden, jeg tør ikke tro på det, så lige her til morgen at temp. er stigende, men ak oh ve, det vil også regne,

Dog virker det til at vinden stilner af, det er jo et gode, så virker temp. jo også højere.

 

4 Comments

 • Catarina 2. juni 2015 at 17:38

  Det samme gør jeg Karin og det kan kun gå for langsomt med den varme 😉 Jeg var luksus dyr i dag, for jeg snuppede bilen, men ejg havde så også en frisøraftale efter job, så det kunne gå 😀

  Reply
  • abildjyden 3. juni 2015 at 06:05

   Det er tilladt at være luksusdyr, og du havde ikke fået en thumbs down fra mig. Du har bilen, når vejret var som det var i går. Og dejligt at have en frisøraftale, det er en af dem der er så meget øv at glibe.

   Mit tørklæde er knapt tørt her i skrivende stund

   Reply
 • Madame 3. juni 2015 at 07:13

  Åh ja, jeg giver dig fuldstændig ret i, at vi trænger til masser af sol og varme 🙂

  Reply
  • abildjyden 3. juni 2015 at 22:15

   Tak Gitte. Nu hørte jeg en melding om 27 grader på lørdag, det kulminere lørdag og bliver kun 17 grader søndag. Lad os nu se.

   Reply

Skriv et svar