Kluddermor

Dette er ikke en almindelig fredag. Det er en fredag hvor flere knuder skal og kan blive løsnes. Hvad betyder det så…..

Jeg blev opereret for galdesten den 19. marts, selve operationen gik fint, desværre blev jeg meget utilpas efter selve operationen, denne utilpashed har jeg stadig i forskellig grad, eneste dag jeg var fri var sidste lørdag. Det er en ubehagelig kvalme, og det daglige større toilette der er meget smertefuldt, sveden driver af mig. Når dette er overstået, kan jeg håndtere dagen, desværre er det ikke på samme tid hver dag, kun på et eller andet tidspunkt om formiddagen. Samtidig har jeg erfaret at kulsyre ikke lige er et must, det er uanset hvornår på dagen. Natten mellem lørdag og søndag kom endnu en knude, mit hoved var ved at sprænges af smerter, kunne godt ligne migræne, mandag ups den blev væk, husker den ikke. Tirsdag fik jeg trådene fjernet, æv, endnu en knude, der var noget betændelse, var det noget eller var det bare okay?? Onsdag morgen var der ikke lyd på stemmebåndet, bruger jeg det, smerter det, okay, denne knude kender jeg, og jeg kender løsningen, tavshed, undlad at bruge den, lave øvelser med musklerne omkring, samt masser af ro og varme. Fik en knude løst her til morgen, ingen bekymring om betændelsen, ganske harmløs. Hovedpinen fra i søndags er også væk.

Der er en del knuder, ja jeg vil kalde mig kluddermor i dag, jeg er ikke selv herre over hvornår de sidste 2 knuder løser sig. Jeg skal bare blive klar over hvordan jeg håndtere dem sammen med hverdagen. Det er præcis det der bliver min opgave i dag.

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.