Klummen

Jeg har været i gang med den store oprydning, udsmidning af gamle ugeblade, ja, bunken var over et år gammel, flere af bladene var blevet købt men ikke læst. Flertallet var Femina, dog var der lidt andre, og ja, hvorfor har jeg købt de andre, det kan være der har været en bog med jeg bare gerne ville læse, eller også var der en DVD jeg bare ikke kunne undvære. Femina er mit ugeblad, så der var for samtlige uger.

Jeg vil bare ikke smide alle bladene ud uden at have set dem igennem, når jeg gør det hiver jeg det ud, jeg gerne vil læse en eftermiddag en aften engang i nærmeste fremtid. I dag var så en af de eftermiddage, hvor jeg gerne ville have lidt nyttigt indenbords.

Jeg faldt over en klumme, øh tror det er fra Alt for Damerne uge 31/2007, det er skrevet af Mathilde Walter Clark. Hun tog fat i begrebet “TIDSFORDRIV”. Hendes holdning ved at løse en kryds og tværs, få en Sodoko til at gå op, sidde og fordrive tiden med et eller andet videospil, hvor der er en masse tyskere der skal skydes ned, og derefter store mængder af blod der splatter ud,  er spil af ens dyrebare tid, ja, denne dyrebare tid var gået tabt til noget for hende helt ubrugeligt.

Vi er alle forskellige, heldigvis for det, at jeg kun var meget enig med Mathilde Walter Clark er ikke ensbetydende med at jeg ikke kan forstå andre. Jeg samler jo ikke på det samme som mine veninder, jeg vælger ikke den samme kjole som min veninde, mit hjem er mit hjem, mit tøj er sat sammen til mig, selvfølgelig er der andre der har det samme, jeg er ikke millionær, jeg vælger bare min egen måde at bære den bluse, den kjole på… Og derfor vælger jeg min måde at tidsfordrive.

Jeg har nu læst en masse nyttig for mig, ting jeg kan bruge, jeg har taget notater på meget vigtig information, andet har jeg gemt til senere brug.

Det er sjovt hvad sådan en klumme kan give af tanker.

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.