Kontant: Rig i en fart – 08. okt. 2013 | DR1 | DR.

Denne udsendelse fortæller mig vigtigheden af at være opmærksom. Meget opmærksom.

Straks noget er unaturligt billigt, altså en kasse øl til 1. kr.  etc. så råber det til mig, du skal passe på.  En anden er når jeg kan vinde, og samtidig skal oplyse mit kortnr. hm…. Hvorfor dog det, det er jo gratis. hm… Så er alarmklokkerne der.

Jeg er ikke typen der 1 2 3 så er det hele til side, og heldigvis, for det har forskånet mig for blandt andet at falde i en af ovenstående fælder. Ikke at  jeg er helt sluppet  udenom.  Jeg er da faldet i, for mig noget der var irriterende, og har kostet. Dog har jeg vidst hvad jeg gjorde, bare glemt at tænke over konsekvensen, af handlingen. Jeg har jo fået tudet ørene fulde, med jeg tænker for meget, og når jeg så forsøger at slippe grebet, falder jeg i.

I dag er jeg bevidst om vigtigheden af at stå fast i min måde at bruge 5 min. ekstra, fremfor bare at lade det udefra provokere mig.

Derfor hjælper det ikke at ringe på min dør, stoppe mig på gaden, henvende sig til mig til eller fra et supermarked, det påvirker mig med modsat fortegn, nøjagtigt som reklamer.

Pas på derude.

2 Comments

 • Catarina 10. oktober 2013 at 03:04

  Osse på det punkt er vi meget ens Karin, for heller ikke jeg falder for den slags og jeg tager den nogle gange vider end et høffeligt nej, men tager at lade en telefonsælger eller snyder, kører langt og lader som om jeg er ved at hoppe på den, så minutterne løber og til sidst siger jeg “tror du at jeg er dum, jeg havde bare lidt ekstra tid til at sidde og lytte til dit vrøvl” så er det dem der bliver sure over jeg spildte deres tid. 😀

  Reply
  • abildjyden 10. oktober 2013 at 08:27

   Fantastisk overskudsleg, den kunne jeg godt tænke mig at låne lidt af næste gang 🙂

   Har prøvet det et par gange når Jehovas Vidner har ringet på min dør, og har som ung taget dialogen med Scientology. Købte deres første bog, brugte omkring 5 timer, for at læse indledningen, og det der stod, var at bogen var let tilgængelig for alle. Hm… 5 timer for at nå frem til det ;-). Jeg var rustet til dialog, og det med et stort NEJ Tak. 🙂

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.