En dejlig dag der blev krydret med fantastisk selskab og alenetid hvor langsomheden fandt sit rette leje.

En dejlig rolig morgen, hvor der var god tid. Der var ingen aftaler før efter kl. 9.00. Så der blev tid til at lytte til lidt “Night Jazz Music“. Det er nærmest sovemusik, det ved jeg, for mig er det “grounding musik”

Formiddagen var aftalt med yngstepigen og børnebørnene. Vi skulle hente sand, masser af sand. Det har vi mulighed for rimelig tæt på, vi havde fundet en murerbalje 60 liter og 5 sorte spande, der skulle fyldes op. Husk på, vi har 2 micro biler uden træk.

Lykken var stor for både Otto og Frida.

Da turen gik hjemover, måtte kreativiteten lige i gang, det tøj de havde på, skulle ikke i byen, det var blevet godt beskidt , og jeg ville give is. Heldigvis var der en af vores Rema1000 åben, og der var plads på P-pladsen, så vi kunne holde ved siden af hinanden, altså yngstepigen og jeg, så var det kun mig der gik ind efter is. Yngstepigen, og børnenes far har nemlig aftalt de ikke må komme til købmand, her i Coronatiden, udover de begge sidder i løbejoggeren, eller i samme indkøbsvogn. Nu de ikke havde tøj på, så valgte vi at det var mig der købte is.

Hjemme igen, blev sandet læsset af, og vandpistolerne fundet frem. Det var en vidunderlig formiddag. Til frokost, fik de så en dejlig besked. De skulle op til Bedstemor og sove til fredag. Nogle skal jo arbejde i dag, desværre er der lukket i institutionerne. Jeg kan ikke byde ind, har jo et par timers arbejde, så kan Bedstemor heldigvis. Det er første gang siden februar de er hos hende, så glæden var stor.

Da Otto og Frida fik is, sprang jeg selv over, havde planer, jeg ville have en Frapino Cream coffee/chokolade, hjemmesiden er ikke helt opdateret, linker dog til en der ligner. Den laves med 2 coffee, her får jeg knapt 1, så sidder den lige til mine smagsløg. Derfor sprang jeg over isen, sammen med Otto og Frida. Jeg hyggede nede ved Store åen, hvilket rigtig mange havde besluttet, og jeg så cafelivet var blevet skudt godt i gang.

Hjemme igen havde jeg lidt aftaler med mig selv. Tak for en fantastisk formiddag.

5 Comments

 • Abildjyden
  Abildjyden 22. maj 2020 at 08:06

  Tror der er udfordringer med kommentarer for nogle – hvad er der galt – kan ikke gennemskue det?
  Når jeg kigger på min side via pc/med browser google – som kommer kommentarsporet fint frem. men går jeg på via wordpress mangler kommentarsporet. Alt under diskussion/kommentar ser ud til at være markeret korrekt?

  Reply
 • Catarina 23. maj 2020 at 08:05

  Her ser det helt og aldeles fint ud, ingen problemer hvarren med at kommentere eller se kommentarer.

  Det lyder som en en rigtig dejlig da I alle have og den der sandbanke er da bare for lækker. Jeg kan godt forstå at de to Trolle, synes den var sjov. Dejligt at I fik hentet lidt hjem og skønt med en is efterfølgende – det hr
  Ører ligesom til efter sådan en udflugt. 😀
  Den kaffe ser skisma da vildt lækker ud, jeg kan godt forstå du sprang isen over, så der var “råd” til den 😊
  Ha’ en god lørdag. 😊

  Reply
  • Abildjyden
   Abildjyden 23. maj 2020 at 20:30

   Der behøver ikke det helt vilde til før guldklumperne har det sjovt. Og når vejret så var med os.
   Det er så lækkert at forkæle sig selv ❤
   Takker

   Reply
 • Celena 25. maj 2020 at 14:22

  Sounds like a lovely time! Glad you had a good visit with the grandchildren xox

  Reply
  • Abildjyden
   Abildjyden 26. maj 2020 at 06:23

   Takker ❤
   De 2 guldklumper er det skønneste krydderi.

   Reply

En kommentar her betyder meget for mig - tak

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.