Torsdag gik med at skabe erfaring. Der er ting min mave ikke kan acceptere mere. Så har jeg lært det, og kunne så glæde mig til fredag, for da gik turen til nummer 2, der fejrede de 2 guldklumpers fødselsdag. En vidunderlig dag fyldt med så mange dejlige minder. Hvor jeg dog elsker både mine vidunderlige børn, og mine 2 fabelagtige dejlige børnebørn. Kan mærke hvordan det kribler bare at skrive dette ♥♥♥.

Lørdag stod så på lidt tid i centrum, var omkring Føtex, der lukker den 15. maj grundet for meget underskud, desværre. I løbet efteråret skulle der så komme en Netto i stedet for, iflg. snakken, ved der kommer meget snak, når noget lukker, så jeg lader snakken gå, venter og ser hvad der sker. Dog ville jeg da lige forbi og få lidt af de billige tilbud hjem. Labello 2. stk. til kr. 10,-, nu har jeg et lager

Var på apoteket, og lige ved siden af ligger der en Matas, kunne ikke lade være med at kigge ind, manglede neglelak, alt det jeg havde, var meget gammelt, spædet op med acetone flere gange, så jeg manglede, det var af nød og ikke forkælelse, hverken læbestiften eller neglelakken, men de 2 eos, har jo masser af labello. Men de 2 stod bare der og kaldte på mig, og det var meget billig, jeg fik den ene til ½ pris. ved køb af sampakken.

Nu har jeg en dag der står i Håndboldens tegn, 2 semifinaler i herreligaen, det bliver på tv, da jeg trænger til en masse to do ting herhjemme. Og en god lang snak med min mor i telefonen. Vi har valgt det, da vi begge ved, hvor meget jeg elsker at være bare nær tv, eller i hallen, når der er håndbold. Hun ville selv gerne med, hvis helbredet var til det, ved hun selv sidder ved skærmen og følger med

Jeg vil også lade op til en fuld arbejdsuge, det er jo nyt for mig, og jeg nyder hver dag, og hverdagen. Har allerede fundet ud af, hvordan min fridag/onsdage skal fungere. Er lige ved at strikke ugen sammen, både med madplan og struktur, så der er tid til mig selv, hvilket er meget vigtigt

6 Comments

 • Madame 12. maj 2013 at 19:21

  Hvor er det dejligt at læse om dagen, hvor I fejrede de 2 guldklumpers fødselsdag, Karin. Og det lyder godt, at du har fri om onsdagen – det havde jeg i flere år og var meget glad for det.

  Reply
  • abildjyden 18. maj 2013 at 10:14

   Det var en dejlig dag med børnebørnene.
   Jeg er glad for fridagen. Mange spørger mig om hvorfor onsdag, og ikke en forlænget weekend. Jeg kan allerede mærke hvorfor, så det er nemt at forklare.

   Reply
 • Nola 13. maj 2013 at 12:22

  Det lyder som en dejlig mini-ferie med plads til lidt af hvert 🙂 Og findes der noget bedre end børnefødselsdage, herligt!
  Rigtig god uge!

  Reply
  • abildjyden 18. maj 2013 at 10:15

   Tusind tak 🙂
   Ugen blev fantastisk, og nu er en dejlig Pinse godt i gang.

   Reply
 • Catarina 23. maj 2013 at 06:45

  Dejligt med sådan en dag fyldt med familie og dejlige minder. 🙂

  Og sikke nogle meget fine tilbud du der fik. Det kan vist god betale sig at smutte ind i butikker som står for lukning. 🙂

  Reply
  • abildjyden 26. maj 2013 at 09:24

   Minderne fra familie komsammen er så dejligt. Vi har hver især nok i hverdagen, derfor er det ekstra vidunderligt når vi alle samles.

   Jeg har været forbi flere gange, og været heldig, selvfølgelig er der ting der smutter tidligt, da det var 10%, Hylderne var gabende tomme mange steder, og andre steder var der lidt tilbage. Tror de fik solgt godt ud.

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.