Krænkende

Et tema der er bragt op i medierne i dag, fik mig til at vågne bræt op. Hvad er der gang i? – Jeg har da været bekendt med hjemmesiden beautiful people, det var ikke et sted jeg kunne tænke mig at komme forbi, har ikke haft andet end et hovedrysten tilovers for denne portal. Det er så for mig op af stolen i dag, er, denne side bliver brugt til at hverve personale, hm, hvad sker der? Er udseende pludselig blevet en kvalifikation? Samtidig kunne jeg ikke andet end grine, for du der sidder der og læser nu, du vender dig om efter en du synes der er smuk, hvor jeg bare kan tænke…. godt vi ikke alle er ens.

Derfor er min opfordring, drop det rekrutteringsservice pjat, det er spild af penge, kære virksomhedsejere, det er faktisk tilsæt. Husk kvalifikationerne er et must.

Tankerne fik virkelig lov til at løbe om hjørnene med mig. Yngstepigen sludrede med nogle af de yngre kollegaer, hvor der blev talt om mindre søskene og mobning. Det drejer sig om børn, før konfirmationsalderen, hvis de kom i skole i et par cowboybukser købt i Vera Mode, så bliver de lukket ude, dvs. alt skal være mærkevarer, ellers bliver mobningen iværksat.

Hvem er det som har skabt dette, præcis, hvis beautiful people fortsætter deres rekrutteringsservice, er de med til at skabe mobning.

Derfor bliver jeg så glad, når jeg læser Pernille Vigsø Bagges blog, og hører i radioen at HK råber op. Vi kan bare ikke lade stå til, for jeg ved det kan føre mere med sig.

No Comments

 • Marianne 19. november 2008 at 09:33

  Tænk da jeg læste om det på tekst-tv i går da blev jeg så harm, at jeg straks i mit sind boykottede din firma, der rekruttere herfra. Er verden da gået fuldstændig agurk?

  Reply
 • jonna 19. november 2008 at 18:34

  Det er noget svineri, gad vide hvad de mennesker tænker på. Hvad med dem der skal til at starte på arbejde, er lidt usikker og ikke smukke nok der til.Tror ikke det er så let at være ung og den slags gør det ikke letter.

  Reply
 • abildjyden 1. december 2008 at 21:40

  Dejligt at vide jeg ikke står alene med min harme. Jeg elsker forskelligheden, og den vil jeg kæmpe for.

  Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.