Krydderi til øregangene

Jeg fik en meget stor lyst til at gøre noget godt for sjælen i dag. Der står altid flere ting på listen, der er så begrænsningen, om det jeg gør, må koste noget, og lige hvor meget det må koste.

Længe har der stået 2 CD på ønskesedlen. Jeg har lidt af en dialog med mig selv. Er det originalen jeg vil have, eller kan jeg godt købe den via YouSee hjemmesiden.

Jeg besluttede, 2 stk. via denne hjemmeside, for valgte jeg at gå i Stereo Studiet, så vidste jeg at der samtidig ville komme et par DVD film med i købet, og ja, det ville blive dyrere end planlagt.

Hvad har jeg så valgt at krydrer mine øregange med.

Først blev det Caroline Henderson NO 8

clip_image002

Den anden der stod på listen var Kaya Brüel – The Love List

clip_image004

Det er en fornøjelse at have lidt musik til hyggelige stunder. Det er ikke musik til rengøringen eller løbeturen. Det er musik til total fred i sjælen.

No Comments

 • Marianne 11. september 2008 at 10:20

  Jeg har endnu ikke hørt dem – men vil da lige lægge mærke. Tak for anbefalingen

  Reply
 • Pia Charlotte 11. september 2008 at 10:26

  Caroline Hendersson er blandt mine store favoritter. Hun er bare så god og velklingende.

  Kaya Bruel kender jeg ikke så meget til, har vist hört hende et par gange, hun har jo kendte rödder, hun tolkede nogle sange, husker ikke hvem….

  Enjoy.

  Ha en fortryllende dag

  Pia-C

  Reply
 • frnielsen 15. september 2008 at 16:26

  Musikken er god – og det er et par superlækre kvinder 🙂

  Reply
 • abildjyden 16. september 2008 at 15:42

  Jeg bevæger mig ikke ud, uden jeg har lidt musik i ørene pt. Dog er det forskelligt efter hvad jeg foretager mig, hvad jeg lytter til.

  Ro får jeg når jeg lytter til disse 2 piger. Dvs. når jeg går en tur for at nyde naturen, se mig omkring. Har jeg løbeskoene på, så er der meget mere puls i musikken 😉

  Tak for jeres besyv.

  Reply

Skriv et svar