Lægebesøg

Så har jeg været hos lægen – jeg skulle overhovedet ikke bekymre mig, jeg var overhovedet ikke klar til at arbejde, jeg skulle være smertefri uden smertestillende før han ville slippe mig, at jeg i dag får 1 ibuprofen 600 mg, sammen med 2 pinex 3 gange dagligt, det er okay at tage og lempe smerten så jeg kan hygge, slappe af og lade arrene hele, det jeg har fået foretaget denne gang tager længere tid i forhold til livmoderen, nu er der jo ingenting tilbage, så jeg skal bare tage det med ro, ja, så direkte talte han til mig. Han vil tidligst raskmelde mig til 1. december. Okay, så har jeg bare at hører efter.
 
Jeg har lige talt med min chef, det er ikke rart, det var ikke nemt, jeg skal bare lytte til hvad min krop siger,
 
Pas godt på jer selv derude.

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.