Længe siden

Julen er nu vel overstået, dog har jeg ikke afmonteret mit julelook i hjemmet, en gammel tradition fra mit barndomshjem er at 1. januar med masser af tømmermænd eller hvad det nu er, er dagen al julepyntet skal fjernes, nytårlooket bliver omkring julen, også i år.
Nytårsaften bliver for mig alene, eller på en anden måde, Thilde en veninde til Thilde og jeg spiser sammen, Thilde har så åbnet dørene for andre venner frem til turen går ned i byen efter midnat. At jeg er hjemme gør måske en forskel. håber ikke det sætter en dæmper, det sikre nok mere ro i opgangen, og lidt færre tilfældige indbudte. Jeg skal nok hygge mig det frygter jeg ikke. Jeg er helt sikker på de unge mennesker tager herfra efter midnat, mange af dem er jo første år det er 100% sikker de kan komme ind nede i byen, så det skal prøves.
Årsagen til jeg gerne vil nytårsaften hjemme, jo, jeg vil ikke det helt vilde, så derfor, jeg har et hårdt program på jobbet, jeg er meget spændt for i øjeblikket, og det kræver recurser, jeg har for meget, en kollega og jeg talte om det i går, vi er begge enige om vi har for meget, og det koster alt for meget, vi bestiller ikke andet end arbejde og sove, mentalt har vi overhovedet ikke overskud til meget andet, og det er ikke sjovt. Derfor har jeg ikke overskud til at være for andre pt., det er de andre der skal være der for mig, det er svært at erkende, jeg denne please type, men det er sagt nu.
Kan i alle have en god regnfuld lørdag.
Kram fra Karin

No Comments

 • Anita 30. december 2006 at 13:52

  Kære Karin.
  Jeg håber at du må få en hyggelig Nytårsaften, selvom at du har valgt at være hjemme.
  Vi skal også være hjemme sammen med Eriks døtre, svigersøn, barnebarn og hendes kæreste..
  Tak for hilsner samt dit bekendtskab, som jeg ser frem til må fortsætte i 2007.
  Husk at passe godt på dig selv Karin.
  De varmeste hilsner og tanker fra Anita

  Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.