Længe siden

Maj måned var en måned hvor arbejdet har fyldt lidt rigeligt. Der er ikke været meget plads til den store egoisme, kom et hul, blev det udfyldt med træning, og socialt sammenværd. Flere meldte klart ud at jeg gabte over mere end godt var, men vivar underbemandet, samtidig med mere arbejde end normalen. Derfor valgte jeg at give den noget ekstra på arbejdet.

Jeg har et par veninder der er til festival denne weekend – vejret er ikke lige det bedste i skrivende stund, men håber de hygger sig.

Ønsker en super god weekend.

 

 

No Comments

  • sus 4. juni 2005 at 12:20

    HAi Karin :-)Ønsker dig osse en super god weekend, ja vejret er jo ikke lige til Festival men håber det bliver bedre for dine veninder *SS*Her skal den bare stå i hyggens tegn da min Datter har en gammel skoleveninde på besøg hele weekenden *SS*De skal dog til Fest i aften så imorgen er de nok ikke lige friske *gg*Kan du hygge dig Og tillykke med det nye Arbejde *SS*KnuuuuuZ*SUS*

    Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.