Længe siden

Uha det er længe siden, har bare ikke haft tiden til at skrive et indlæg. Hverdagen har været fyldt med arbejde, og da arbejdet er ved en skærm hele dagen samt den ekstra tid jeg har givet arbejdsgiveren af mine resurser, så har jeg ikke lige haft overskud til at skrive.
Jeg har lige lagt 3 drømmebilleder ind, finder måske lidt flere rundt omkring, det regnvejr og de temp. er da lige til tonsvis af depressioner. Heldigvis skinner solen i dag, skal da udenfor, kan ikke helt se det gennem de forfærdelige vinduer efter 2 meget stormfulde aftener, dog er jeg ikke så dum at tage klud, vand og skrabber frem, ved der kommer en grufuld storm måske til orkanstyrke igen i aften, nat, og morgentimerne i morgen, så….
Jeg vil nyde dagen i dag, ikke tænke på arbejde, bare nyde den, forkæle mig selv etc., ud at trave en meget lang tur, give mig selv en god middag i aften, stresse totalt af med et glas rødvin, ja bare mig selv. Der har været for meget arbejde.
Ønsker alle her en god weekend, jeg har ikke lige været rundt og hilse på,
Kram fra Karin

No Comments

 • sus 16. januar 2007 at 21:49

  – ♥:*:-:¦:-♥I Believe in angels, :*:-:¦:- ♥:- ♥:*:-:¦:-♥The kind that heaven sends, :*:-:¦:- ♥:*-:*:-:¦:- ♥:*:-:¦:-♥I am surrounded by angels, :¦:-♥:¦:- ♥:*:-:¦:-♥But I call them friends. :*:-:¦:- ♥:*:-:¦::¦:-♥-♥:¦:- ♥:*:-:¦:-♥:¦:- ♥:*:-:¦:-♥:¦:- ♥:*:-:¦:-♥
  Fortsat god uge Karin ….er hjemme i denne uge da jeg har fået en god gang hoste (TØR) øv om jeg gider
  at være syg …NEEEEEEEEEEJ he he he ..på søndag skal jeg være frisk der skal vi til Barnedåb*SS*
  Pas på dig selv
  KnuuuZ*SUS*
   

  Reply
 • Anita 17. januar 2007 at 19:36

  Godaften Karin
  Du har ret….vi trænger sku til noget andet vejr.
  Har dog lige hørt at vi skal ha frost natten til mandag og sne mandag.
  Det ville være rart, hvis vi kunne slippe for al det sjap og blæst.
  Jeg ønsker dig en dejlig aften og en skøn dag imorgen…uanset vejret.
  Knus fra Anita

  Reply
 • sus 18. januar 2007 at 16:42

  http://www.flashcollection4u.com/4I/postcards.php?image_id=1977&l=english
  Lidt sjovt skal vi jo have he he he er i bedre tilstand idag *SS*
  Hyg dig og ha’ en super god weekend Karin
  KnuuuZ*SUS*

  Reply

Skriv et svar