Lørdag formiddag

Tanker over morgenkaffen på denne lørdag som jeg måtte dele med andre.
 
Jeg har været på arbejde en uge nu, efter 3 ugers pragtfuld ferie. Det er dejligt at komme tilbage, jeg har en masse dejlige kollegaer, i denne uge tog vi afsted med vores elev, der nu skal videre. Men jeg mærker en dejlig posetiv ånd på jobbet, selvom vi har meget at se til. Men hvor hører man ofte andre give udtryk for at der konstant er en brokken over et eller andet. Meget negative vibrationer. Vi taler af og til om det kollegaer mellem, men bliver hurtigt enig om det er tidsspilde, resurce krævende at være negativ.
 
Jeg var hos mine forældre i den forgangne uge, min mors søster og mand var der også, her kom vi også omkring emnet. Det var blandt andet i traffikken, her er der mange billister der har en kort lunte, selv episoder hvor temp. kan være så voldsomt at de stiger ud af bilen og går over til en anden billist åbner døren og hiver dem ud og hvad der ellers følger. Jemen også episoder omkring naboer.
 
Jeg er af følgende holdning.
 
Behandl dine omgivelser som du selv ønsker at blive behandlet.
 
Jeg kan godt lige varme – smil – grin – knus – kram – respekt. Derfor behandler jeg også mine omgivelser efter dette. Vi er ikke alle lige gode til alting,så respekter dette. Vi har alle både stærke og svage sider. Lader man sig påvirke kraftigt af noget, undlad at reagere negativt, men tag en konstruktiv dialog omkring situationen, eller tøjl temp., tænk før du taler, og kom videre.
 
Ønsker jer alle en super god weekend og pas godt på humøret, husk at grine det giver så meget positiv energi.
 
 
 

No Comments

  • sus 28. august 2005 at 13:32

    Hai Karin (Jeg er af følgende holdning. Behandl dine omgivelser som du selv ønsker at blive behandlet.) Hvor det dog passer søde ….Folk idag er stresset over et eller andet ….Bemærker det osse i min hverdag nu hvor vi er trukken ned i timer på jobbet ….SKal så bare løbe det hurtigere men jeg kan ikke gøre tingene hurtigere for så går det ud over min dårlige ryg….Så vi tager bare en af gangen andet er der ikke at gøre *SS*Håber du har haft en dejlig weekend ???KnuuuuZ*SUS*Pas på dig selv Nyd dagen idag den er din 🙂

    Reply
  • Sanne 4. oktober 2005 at 19:47

    Hej Karindu har ret og der spildes en masse negativ energi, der kunne bruges på at gøre sin egen og andres dag så meget bedre!!!KnuzSanne

    Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.