Lørdag morgen – solskin!!!!

I torsdags fik min far langt om længe svar på diverse undersøgelser efter blodproppen i benet i januar. Han skal have en bypass operation i benet. Jeg har kun hørt det fra min mor, jeg har ikke selv læst skrivelsen, men han skal regne med en indlæggelses periode på 10 – 12 dage, han skal åbnes fra hoften og helt ned til foden, ikke i fuld nakose, det bliver en rygmarvsbedøvelse. Mine forældre bor ca. 50 km fra mig, og for at gøre det mere problematisk så er det ikke engang i amtet, min far skal indlægges. Jeg har ingen bil, men det har mine forældre, min mor kører ikke bil mere, så jeg får lov at låne den, dejligt, der bliver en del at se til i den periode min far er indlagt, men også efterfølgende, dog vil jeg ikke gå ind og hjælpe hvor det offentlige skal og bør hjælpe, her vil jeg være et brokhoved i stedet for, jeg er jo enebarn, så jeg har ikke andre at trække på, derfor ………

 

 

Min mor kan ikke klare sig selv, det er min far der gør alt i hjemmet, dog har han fået hjælp til at få hende i bad, vaske hår etc.

Jeg selv er ikke fit for fight endnu, lægen sagde jo 1. maj, og derfor vil jeg lytte til det, jeg vil tilrettelægge og melde fra overfor det der er for meget, min familie vil jeg værne om.
 
Jeg må indrømme jeg ikke har det totalt fedt lige nu, jeg er lidt stresset i mine tanker, 2 steder jeg finder ro, er på mit arbejde, og når jeg sidder her foran min skræm, så jeg ved det er ting jeg skal passe, de øvrige ting skal planlægges, og koordineres, og det springer jeg på nu, altså denne weekend. Min far er jo ikke blevet indlagt endnu.

 
 

No Comments

En kommentar her betyder meget for mig - tak