Lørdag og snart middag

 

Lørdag og snart middag. I går var jeg til genoptræning, det var bare pragtfuldt, og jeg kan da godt mærke jeg har rørt mig, men har ikke ondt hvor jeg ikke må have ondt. Så det har været et pragtfuldt resultat.

Denne weekend er der dømt total afslapning – jeg begynder jo på jobbet igen efter en sygeperiode på 5 uger næsten, så jeg skal være klar til hverdagens gøremål igen, for helt 100% fit for fight det er jeg ikke, jeg kan mærke jeg er blevet opereret, men jeg er klar til at passe job, min genoptræning, og flere af de huslige gøremål, men med 2 store børn – på 20 og 17 (meget snart 18) – så bør det kunne lade sig gøre.

Jeg vil ønske alle en fortsat god weekend.

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.