Lørdag – og weekend

I dag skal jeg lidt og ingenting. Jeg har planlagt en meget stille og rolig weekend. En weekend hvor jeg med sikkerhed falder over noget faglitteratur. Om jeg springer på faget Dansk, eller det bliver Sociologi, det ved jeg først mandag morgen. Jeg har nemlig en del fagblade liggende, der er en masse nyttig læsestof.

Samtidig vil mit TV kører i baggrunden, jeg er lidt af en Tour fan. Nu ikke kun her, tror jeg er en alsidig glad sports tilskuer. Både fodbold, håndbold, svømning, tennis og cykling. Når der er OL er gymnastikken og atletikken idræts grene jeg godt kan lide at følge. Jeg så en del fra landsstævnet i Holbæk.

I aften skal yngste til Britney Spears koncert i Parken. Hun har været fan i mange år, og har glædelig taget diskussioner omkring mediernes hetz. Yngste pigen har en meget alsidig musiksmag. Hun har været flyttet hjemmefra i en god periode, dog vil jeg have mine tanker hos hende, fra hun tager hjemmefra.

Jeg vil måske få lidt tid til at kigge mig rundt i blog land, ligge nogle hilsner, igen vise flaget/interesse for det i skriver. Jeg læser det, jeg får bare ikke kommenteret. Jeg får indlæg ind som RSS-kilder.

Har nu kigget på Twitter, mon jeg husker at opdaterer, mon jeg husker…. Der er så meget herude i cyberspace. Jeg har jo også IRL at tage mig af J

Nå ser Tour og er ved at læse om et hyggeligt blogtræf i dobbelt A i går fredag.

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.