Lørdag sen morgenkaffe hygge

Lørdag formiddag er der på P3 et super godt program, Mads og Monopolet. Det er ikke hver lørdag det er muligt at lytte til det, desværre. Det er på fra 9.00 – 12.00 – mellem 9.00 – 9.30 er der et kort resume af indslagene fra sidste gang. og fra 9.30 til 10.00 en præsentation af dagens gæster. Sidste lørdag var Hella Duef, Søren (Aqwa), og Susanne Bjerrehus. To af spørgsmålene hørte jeg lige nu, hvis hele sidste lørdag var lige så, vil jeg have programmet downloadet, det var fabelagtigt.
 
En ung mand er i byen en aften, bliver lidt meget vild med en sød pige den aften, desværre smutter hun pludselig, og en anden pige følger med den unge mand hjem i høet. Ja, de fik en vild nat de to. Nu var den unge mands dilemma, de var jo veninder de 2 piger, og det var dog den anden pige han var/er varm på så…, Bare høre hvordan Hella og Susanne kan tale om os piger på, afgørelsen blev at den unge mand skulle tage kontakt til den pige han blev varm på.
 
En stor vennekreds er i gang med et poltarbend arrangement, på et tidspunkt er pigerne i gang med at blande sig i hvad mændene har på hjerte. De vil have morgensamling sammen alle sammen og slutte af i samlet flok. De kære mænd bøjer sig lidt, dog er der en enkelt der ikke er enig i at alle slutter af i samlet flok. Og det var panelet enig med ham i, både Hella og Susanne var meget hårde mod pigernes dominans her, eller også lidt efter mændene må jeg sige, de kære mænd bøjer af for ellers er der jo lukket for sex en periode. Det er jo så sandt som det er sagt.
 
Jeg finder lige et link til den dag da dette program var på, så kan du kære læser jo selv lytte til det.
 
 
Kan i nu alle nyde denne lørdag – skønne weekend. Stort kram til jer alle.
 
Knus og kram Karin 

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.