Lørdag – solskin

Ugen har været fyldt med mange ting. For mig har det været arbejde, et skridt på vej ud på vej ud i virkeligheden igen. Men også på vej ud, hvor jeg har så svært ved at passe på mig selv. Jeg får besked på jeg skal huske at nyde et krus the, jeg skal huske mig selv, lytte efter, og sige nøjagtigt hvordan jeg har det.

Ugen har også været præget af en debat om hovedbeklædning. Det chokerer mig, jeg er rystet over, hvad der blev vedtaget torsdag. Dommere må ikke bære tørklæde, det er krænkende.

Fredag morgen hørte jeg et indslag i radioen en læge udtale at de ikke bør bære hovedbeklædning, det kunne virke krænkende.

Hvad bliver det næste der bliver forbudt?

Jeg føler mig krænket af, at man ikke selv må bestemme, hvilken uddannelse man gerne vil have, og ikke kan blive det, fordi man har en trosretning, der ikke passer ind i nogle danskers tanker. Det er for mig min ytringsfrihed der bliver krænket på det groveste. Der er mange jobs hvor der er dress coat, og alle steder er det for mig okay med tørklæde, det skal bare passe i farverne til dress coaten.

Skal jeg som laborant, stå med fødevarer eller lignende, skal jeg have hårnet på, hvad med at fører den helt igennem, i køkkenet på plejehjem, i pølsevognen. Ja, i pølsevognen kan du jo stadig se at personalet ikke har handsker på, de har hænderne på oplukkeren til din cocio, dernæst på dit pølsebrød, hm……, bruge tid og energi på om en dommer har tørklæde på, når den unge pige på grillen ikke har forståelse for hygiejne, det er to forskellige instanser ja, men for mig er hygiejnen på grillen langt mere vigtig, end hvad dommeren har på hovedet.

Jeg kunne finde langt vigtigere opgaver til politikkerne at tage fat på end det med tørklæder, listen er flere kilometer lang, ja selv jer journalister, se jer omkring.

 

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.