Løsninger

Dagen i går stod i udfordringernes tegn. Jeg besluttetde at tage kontakt til lægen, var klar over det var vagtlægen, jeg ville bare have svar på et spørgsmål. Jeg kendte svaret, jeg skulle bare lige have det bekræftet, have styrket min samvittighed. Jeg skal holde min mund, max 1. stavelses svar, og slukke min telefon, smide den langt væk. Hvis jeg ikke har fået stemmen tilbage i løbet af 4 uger, 1 måned, så kan/skal jeg kontakte lægen, og ikke før.

Jeg kendte svaret, jeg har jo prøvet det før, ja, mange gange, derfor har jeg nok en del imod at de så gerne vil have mig i en arbejdsprøvning i en reception. Jeg står overfor at sende den ene ansøgning ud efter den anden, jeg skal følge op på de ansøgninger jeg har ude og ikke fået svar på. jamen det kan jeg jo ikke, for jeg må ikke bruge min stemme.

Jeg modtog en indkaldelse til et møde med posten i dag, posten var her kl. 14.30, jeg skulle møde i dag kl. 14.00, hvis jeg ikke mødte op ville mine sygedagpenge smutte. Når jeg ikke kunne ringe, kun jeg maile, og sende brev som svar.  Jeg kunne jo ikke nå frem til den aftalte tid. Havde ikke lige min mobil hos mig, og havde jeg kunne det jo også kun blive en sms besked, for lægen har jo sagt jeg skal holde mund. Det er kun min læge jeg har talt med. Jeg har virkelig gjort en indsats for at undgå at benytte stemmen for meget. Selvfølgelig har jeg prøvet af, når jeg har siddet med en person direkte foran mig, men nu da jeg har talt med lægen har jeg besluttet, jeg holder mund, afprøver kun stemmen om morgenen, ja, taler med mig selv når jeg børster tænder (hihi).

No Comments

Skriv et svar