Længe leve nethandel

Nu når alt andet ikke kunne levere det der var behov for. Alle tænkelige butikker blev screenet, og ingen havde det der blev søgt efter. Hvis nu vi var ca. ½ år fremme, så havde butikkerne haft i overflod.

Behovet var Termotøj i str. 74, og efter mange overvejelser, og en del rundringning og chat, manglede der også overtrækstøfler. Det blev fundet og bestilt på Heaven4kids.

Termotøj Lånt fra Heaven4kids

Termotøj
Lånt fra Heaven4kids

Overtrækstøfler Lånt fra Heaven4kids

Overtrækstøfler
Lånt fra Heaven4kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iflg. yngste er familien nu klar til et nyt kapitel i livet.  Det var dyrt, men skidt pyt, nu er der ingen der skal komme og sige noget om ravnemor etc. Kunne fornemme undertonen. Men hun er overhovedet ingen ravnemor, hun er heller ikke en hønemor, hun er lige tilpas. Øser med kærlighed, og sætter grænser. Hatten af for så godt de begge klarer det.

 

2 Comments

 • Catarina 1. maj 2015 at 09:33

  Uha, jeg kan lige fornemme den følelse hun har haft, jeg var der jo selv de første 6 år af Christians liv…følte at jeg blev målt og vejet på alt, fordi jeg var alene og de har sikkert samme følelse, da de studere. Jeg var glad for at mine forældre hjalp når pengene var små og jeg er sikker på at de er det samme og du er bare glad for at kunne hjælpe og mangler jo selv ikke så meget 🙂

  Reply
  • abildjyden 1. maj 2015 at 10:17

   Det er så dejligt at kunne hjælpe, for hun/de hjælper mig så meget på andre områder. Otto kan ikke mærke det nu, at pengene ikke er så store. De unge mennesker vælger selv til og fra. Tager imod al den hjælp det er muligt.
   Yngste har selv fået gang i hæklenål, saks og symaskine, det er så dejligt hun har fundet den kreative side frem, og får den hjernehalvdel styrket. Hun har altid afvist at det kan hun ikke, men nu er der en masse dejlige succeshistorier. Så kan hun også selv vælge farver, og lave det præcis som hun vil have det 🙂

   Reply

Skriv et svar