Lang weekend

Som sagt flyttede jeg min fridag til fredag, og på den måde har jeg forlænget weekenden, nu er det anden morgen hvor jeg kan tænke der er stadig en fridag i morgen 🙂

Har jeg ikke glemt at fortælle yngstedatteren har fået arbejde. Barslen stoppede i torsdags den 1. dec. Hun er så heldig at kende lidt til jobbet, da det var det sted hun var i den 3. praktik. Jeg er så stolt af hende. Ønsker her det bedste for hende. Nu efter 7½ år på SU, eller praktikløn, så er hun i ordinær arbejde, og det som pædagog på socialområdet. Stort tillykke.

Fredagen begyndte meget stille og rolig. Jeg ville gerne lidt hjemmefra, og da yngstedatteren manglede en juniordyne til Frida, og den  var på bud i Bilka, så tilbød jeg at tage derud. Jeg manglede en pande, der er bud på Jamie Oliver pander her i Dec. (måske er der altid det, men når der nu står tilbud så). Yngstedatteren var i Bilka onsdag, og der var udsolgt, heldigvis var den ikke det i går fredag altså juniordynen.

Fredag eftermiddag var aftalen jeg skulle hente Frida i dagpleje. Det skulle være efter kl. 14.30. Yngstedatteren havde aftenvagt, og svigersønnen og Otto havde været på Agromek, sådan en far søn tur, Otto er jo besat af alle disse maskiner, og han har selv en masse af mærket Bruder, og der skal bare være plads til en tur alene med far eller mor. Derfor tilbød jeg at hente Frida. Dagplejen bor lige midt mellem yngstedatterens hjem og mit hjem, En dejlig måde at kombinere en travetur, hjælpe de unge mennesker og lige hilse på begge børnebørnene.

Alt i alt en dejlig fridag – Nu venter der en dejlig weekend, der er lige tikket et afbud ind, så dagen i dag er helt åben i kalenderen, derfor skal dagen strøs med krydderier.

4 Comments

 • Mette 3. december 2016 at 13:33

  Du ER bare verdens bedste mormor, er jeg sikker på:o) Heldige børnebørn. Tillykke med yngstebarnet og hendes job:o)

  Reply
  • Abildjyden 4. december 2016 at 08:32

   Tak, jeg elsker guldklumperne ❤️?
   Tak, i går var sidst dag som “føl” i dag går hun på lige fod som de øvrige pædagoger.

   Reply
 • Catarina 9. december 2016 at 21:30

  Stort tillykke til yngste med jobbet. Det er så flot at hun allerede er i job. 🙂 Og dejligt at der kommer lidt flere penge ind på kontoen nu end de sidste 7 1/2 år.
  Dejligt med sådan en forlænget weekend hvor du kan tage det stille og roligt.
  Lækkert at du havde lidt alenetid med lille Frida – det er altså så hyggeligt at de bor lige “rundt om hjørnet”. Det tror jeg at jeg kommer til at savne når jeg engang får små børnebørn.

  Reply
  • Abildjyden 10. december 2016 at 08:28

   Tusind tak på yngstedatterens vegne, hun nyder arbejdslivet.
   Jeg holder så meget af de er lige rundt om hjørnet, trods afstanden er blevet lidt længere efter jeg flyttede i mit lille hus. Skidt pyt, en lille travetur er altid dejligt. Vi har lige talt om at tage en smut i Gågaden sammen her i formiddag, måske. Jeg går om til de unge mennesker ca. 2,5 km efterfulgt af knapt 2 km. ned gennem byen/gågaden. Nu håber jeg så ikke jeg forkøber mig, da jeg ikke lige skal have noget at løfte på, når jeg går 🙂
   Vi har nu alle været ramt af sygdom, først Otto, så yngste med hovedpine, Frida lidt mere, jeg i 2 døgn og nu svigersønnen. Håber næste uge bliver et lystpunkt.

   Reply

En kommentar her betyder meget for mig - tak