Langsom i optrækket

jeg har ikke taget springet, troede ikke jeg kunne hitte ud af det, dog besluttede jeg mig for, det skulle afprøves, ikke kun denne gulerods/appelsin smoothie, der skal købes ind til en grøn, og senere en med rødbede, trænger til at finde noget andet til morgenmaden. end min havregryn med mandler og æbler, eller blåbær smoothie med havregryn.

Hvorfor har jeg ikke leget med det før, det smager så godt, det skal prøves igen og det med forskellige smagsvarianter, måske ender jeg med en der er skræddersyet til mig, måske bliver det en af alle dem jeg finder her og der. Og det er kun opvasken efter, der tager tid 😉

Det er jo bare med at springe ud og sige nu skal det være, og ikke først når omgivelserne mener det er ved at være for kedeligt, og de er gået et skridt videre 😉

Har lige været gennem nogle dage med feber, ondt i halsen, ørene, og stemmebånd der ikke kunne vibrerer, og sidst på dagen i går kunne jeg fornemme en opstart på en forkølelse. Den er brudt igennem nu, 🙁 . Det er sådan en november/efterårs sygdom, svigtende helbred. Ikke at jeg pylrer, mere en forklaring på, hvorfor jeg begyndte at lege med nye smoothie varianter 🙂 Nu skal de være sundere, samtidig har jeg fundet nogle frokost/madpakke tiltag, som jeg vil afprøve, det bliver ikke min frokost i dag, nok mere min madpakke i morgen der får et nyt udtryk.

Nu vil jeg nyde søndagen med kleenex, varme drikke og godt selskab.

8 Comments

 • Mette 13. september 2016 at 14:20

  Æv da, sikke træls med forkølelse:( Rigtig go’ bedring herfra:)

  Reply
  • Abildjyden 18. september 2016 at 16:40

   Tusind tak. Pyha det holdt hårdt, fredag altså dagen op til denne weekend var første dag jeg var okay med stemmen, der er stadig noget der ikke er helt forsvundet pt.

   Reply
 • Catarina 18. september 2016 at 15:20

  Det ser rigtig lækkert ud, men det er simelthen bare ikke noget jeg gider, forstået på den måde, at jeg skal planlægge alt for meget og have en maskine der står fremme (bryder mig ikke om maskiner der står og fylder læs: roder) 😉 Så jeg kommer nok aldrig til at hoppe på 😀

  Reply
  • Abildjyden 18. september 2016 at 16:43

   Det er lækkert, og smager vildt godt, har prøvet med lidt af hvert, men….. oprydning etc. der følger efter tager for lang tid for mig, så har det på samme måde som du, troede jeg kunne se det gode i det, men…. du har ret, det roder 😉
   Jeg må finde på noget andet, trænger bare til et eller andet nyt hurtigt og lækkert, ikke min havregryn med bær, mandler etc. 😉

   Reply
 • Catarina 18. september 2016 at 21:07

  Jeg snupper til hver en tid havregrynene og nogle gange med frugt på andre gange uden noget og igen andre med rosiner eller mandler. 😉 Næsten ingen rod og det går hurtigt, dertil te eller kaffe 😀

  Reply
  • Abildjyden 19. september 2016 at 07:19

   Det blev til havregryn med mandler her til morgen og et krus te, og kun te da jeg ikke drikker kaffe herhjemme, og hvis jeg vil have kaffe er det max en Latte, og helst en skinny (lavet på minimælk eller som chai teen på skummetmælk)
   God arbejdslyst.

   Reply
   • Catarina 20. september 2016 at 10:49

    Tak og i lige måde 😀

    Reply
    • Abildjyden 21. september 2016 at 08:12

     Tak, og ja, nu har jeg taget hul på min fridag 🙂

     Reply

Skriv et svar