Langsom morgenstund

Langsom

Vågnede meget tidligt tirsdag, ja før det blev lyst. Så der var god tid til den langsom morgen, hvilket jeg holder af, og ja ved der er behov for.

Første mandag i ferien

Mandagen var gået med mange små praktiske to do opgaver, nogle kom helt i hus, andre halter stadigvæk, da A siger et,  B siger noget andet og C siger noget tredje, og det på samme spørgsmål. Til sidst fik jeg et tip, dog ville vedkommende ikke lige uddybe, da det var en konkurrents løsning, desværre. Det kunne fint kombineres. Så jeg håber der er 1 der gerne vil hjælpe mig, når jeg igen møder ind på job. Er sikker på der er en der kan hjælpe mig.

Glæder

Det jeg omtalte jeg skulle, i går tirsdag, det kom i hus, Dog vil det først blive officielt engang hen i september. Jeg glæder mig så meget til at dele den glæde med jer. Lad lige være med at gætte, vent til jeg selv fortæller, ved godt jeg er ved at sprænges, for at fortælle, og har det svært med at holde tæt.

Børnehavebarn

I går tirsdag var jeg også “babysitter” for Otto og Frida. Far og mor skulle på besøg i den børnehave Otto skal begynde i 1. Nov. 2017, og hvor Frida er skrevet op til 1. april 2019. Svigersønnen var positiv stemt, hvor yngstedatter lige skulle tænke på, det ikke er muligt at få alt, og der altid vil være +/- ting. Børnehaven ligger nærmest i deres baghave, det vil gøre logistikken i hverdagen lettere, eller lig den de har i dag, for Otto´s dagpleje ligger også i baghaven. Hvor drømme børnehaven, ligger i baghaven til yngstedatter´s arbejdsplads. Dog skal der så huskes hun ikke arbejder 8 – 16 i hverdage, men hun har skæve arbejdstider, weekend, aftner etc. Så det med logistikken vil “æde” glæden. Tillykke med pladsen til Otto.

Hyggestunder

Jeg hyggede med børnene i haven, hvor der blev gynget, rutcheture, leget i sandkasse, leget med løbecykel, jeg kunne fortsætte. Der var bare så stor begejstring for at være ude i det gode vejr. Dog tog vi gummistøvler og termojakke på for det var både vådt og køligt fra morgenstunden. Jeg prøvede længe at opfordre til at tage termojakken af, det blev hurtigt varmt, men det var først da mor og far kom hjem, og efter lange overtalelser, det lykkedes, Frida var den mest trodsige, det var ikke engang muligt bare at lyne den op 🙂

Den første ferieuge fortsætter

I dag bliver en dag med afslapning igen, og plads til praktiske to do ting i hjemmet, vasketøj, strygetøj, oprydning og en travetur eller to. Alt i alt en dejlig rolig dag, med små udskejelser. Skønt med en så rolig første uge i ferien. Det er præcis det jeg har brug for.

God onsdag til dig

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.