Langt hjemmefra–Besøg hos yngste

Jeg er langt hjemmefra, det er min forsinkede sommerferie, og det er hos yngste i Bukarest i Bulgarien.

Første dag blev jeg hentet i lufthavnen. Her er vi en time foran Dk tid, så kl. var tæt på kaffetid, eftermiddagskaffen, før vi nåede her Piața Romană, București. Det er den metro station yngste bor tættest på. Jeg skiftede lige lidt tøj, og vi nød lige en kop the, før turen gik ud i byen. Der blev købt Metrokort til hele ugen for kr. 34,-, så kan jeg bare kører rundt lige så meget det lyster, i 7 dage Smiley, der blinker. Det var en dejlige eftermiddag/aften, rigtig mange indtryk, uha, jeg var smadret da lyset blev slukket.

Fredag var jeg med på arbejde hele dagen. En stor oplevelse. Vi gik derhen, en god tur gennem București, så stolt af yngste, hun sådan kan guide mig rundt, hende der kan fare vild i Holstebro, og nu kan finde rundt her. Så sejt gået. Vi var meget sendt hjemme, så trætheden overmanede mig hurtigt.

20131026_171339

Lørdag begyndte tidligt med de unges morgenløb, morgenkaffe og klargør til en udflugt etc. Noget af tiden var med yngste arbejde, og en masse hvor hun og jeg hyggede, blandt andet i en park ved Tineretului, Bucharest, Bucureşti, Rumænien.

Dagen var så fantastisk. Solskin, og masser af solskin, hygge i parken, og masser af dejlig varme, omkring de 24 grader. Det var først da maverne bare skreg efter mad vi fandt hjem. Så hyggelig en dag.

Sjovt at bo sammen med 5 unge studerende. En sover længe, en anden bager, en tredie stener bare med ingenting, en er taget på udflugt. Jeg kunne fortætte med deres to do, der er helt anderledes end mig der bor alene Smiley, der blinker

Jeg ser frem til 2 hele dage mere, der fyldes med en lille bitte smule arbejde, og en masse mor datter tid.

Det er en meget anderledes ferieform, dog er jeg så vild med at få fyldt depoterne op, og få en fornemmelse af hverdagen hos yngste. Jeg kan ikke fortælle om det der har med arbejdet, men alt andet er okay.

Ønsker alle en dejlig forlænget nat.

4 Comments

 • Catarina 27. oktober 2013 at 07:51

  Hvor lyder din ferei bare til at være fantastisk og sikke I får hygget, men både arbejde og fritid. Hvor er det dejligt at hun er faldet til og kan finde rundt dernede og med de skønne temperaturer, er det jo en rigtig sommerferie.
  Det er dejligt at få fyldt depoterne op med gode oplevelser, nærvær og masser af varme – det kommer du til at leve længe på når du kommer hjemme til kolde Danmark.

  Nyd de sidste dage sammen med din smukke datter. 🙂

  Reply
  • abildjyden 27. oktober 2013 at 20:34

   Det er så dejligt at vide, hvad yngste laver, så langt hjemmefra. Det at være en del af hendes hverdag, er en stor gave.
   Tusind tak, jeg vil nyde hvert et øjeblik, suge sol og varmen til mig, så depoterne er tanket op.
   Har hørt / læst det blæser temmelig meget hjemme hos jer.

   Skal hilse og sige tak fra yngste <3

   Reply
 • Nola 28. oktober 2013 at 08:13

  Ihhhh hvor det lyder herligt og ser skønt ud! Det er bare guld værd at se og mærke at de er godt på vej 🙂 Du kan roligt være mægtig stolt!!!

  Reply
  • abildjyden 1. november 2013 at 07:25

   Jeg er så stolt. Og det at have været dernede nu gør jeg kan mærke hende præcis som når hun er herhjemme. Selvfølgelig kunne jeg da også mærke hende før, men ikke på samme intense måde.
   Hun trives, det er så vigtigt for mig.
   Tusind tak.

   Reply

Skriv et svar