6 Comments

  • Catarina 1. maj 2015 at 09:30

    Jeg havde også store planer om at bage selv og havde sørget for at have gær i køleskabet, men det endte med samme slags god du, bortset fra at de var fra khoberg. (eller hvordan det nu staves) 😀

    Reply
    • abildjyden 1. maj 2015 at 09:56

      Intentionerne var der for os begge, måske bliver det så næste år, og gæret kan du bruge til noget andet, måske madbrød eller lignende 🙂
      Ved at købe sådan en pose har vi til et par dage, og det er jo også bagrundshistorien for Hveder, og det til billige penge, vi kan da ikke bage til den pris.

      Reply
  • Catarina 1. maj 2015 at 10:15

    Lige precis Karina 😀

    Reply
  • Annemette 1. maj 2015 at 22:17

    Hernede findes hverken hveder eller bededag 🙂
    Hattings løsning virker da helt fair i prisen, så kan det jo næsten ikke betale sig at bage selv 😛
    Håber du har haft en god Store Bededag 😉

    Reply
    • abildjyden 2. maj 2015 at 09:11

      St. Bededag er også en dansk tradition. Hans Bagger Biskop i Roskilde 1675 til 1693 indførte nogle fastedage. Dvs. bageren havde lukket, derfor kom hvederne ind, de kan jo holde sig lidt længere 🙂 –
      Til den pris er det for dyrt at bage dem selv. De skal jo ristes/bages brune senere 🙂
      Takker det var en dejlig dag.

      Reply

Skriv et svar