Lidt af alt og ingenting

Collage den 12.12.2013

Denne lille collage er meget lidt af flere. Billedet af min datter, er sammen med en af hendes roomies. Billedet er fra Rumæniens nationaldag, hvor de “pigerne” kørte rundt i limo og havde en dejlig dag.

Rumæniens Nationaldag

Pigerne, er her ved Ceausescus Hus, Folkets hus, lidt på dansk om Rumænien. De unge piger står sammen med en ung mand fra Portugal, han er også Erasmus studerende, som min yngste.

Mandag var jeg jo lige ramt af “stop og og lyt før det går helt galt”. I går onsdag var der lige en byttevagt på jobbet, så den ugentlige fridag valgte jeg så til i dag. Og heldigvis. Vi var underbemandet i går, så jeg hjalp til med andre ting, altid dejligt at gøre nytte. Dog gjorde jeg så noget jeg godt ved jeg ikke må, flyttede nogle kasser på hjul, det er da ingenting, det er det altså for mig. Så lige omkring kl. 19.00 i går måtte jeg acceptere, og sige fra. Havde en aftale med en sød kvinde, vi skulle se bold sammen, måtte melde afbud, prøvede om jeg kunne se med herhjemme, men nej, stilheden er og var den healende effekt. For i dag er jeg næsten klar. Vil nyde min fridag.

4 Comments

 • Madame 12. december 2013 at 10:44

  Sikke nogle dejlige billeder, Karin – og godt du har en fridag, så du kan lade op i dag. Hvor er det spændende, at din datter kan tage en del af sin uddannelse i Rumænien. Nu blev jeg meget klogere ved at læse dit link.

  Reply
  • abildjyden 12. december 2013 at 10:57

   Tusind tak.
   Fridagen i dag er fantastisk.
   Det er en spændende måde at læse/arbejde på for de unge i dag. Og samtidig få ekstra point ind på kontoen for uddannelse.

   Reply
 • Tina Liel 13. december 2013 at 00:08

  Dejlige billeder. De ser ud til at ha det sjovt. SIkke en flot bygning – folkets hus. Her kommer ældste hjem fra Ungarn imorgen. De har haft en skøn tur og fået set en masse. Det bliver vist også godt at komme tilbage kan jeg høre. Ældste siger han savner den lidt mere åbne mentalitet vi har her i Israel 😉 Altid godt at komme lidt ud så man kan værdsætte hvor man bor. Godt du lytter til kroppen og siger lidt fra♥ Knus

  Reply
  • abildjyden 21. december 2013 at 09:51

   Det er dejligt at komme ud og opleve, se andre kulturer, opleve, og sammenligne.
   Dejligt du har fået ældste hjem.
   Tak for din omtanke

   Reply

Skriv et svar