Lidt af hvert og lidt mere

Pyha – nu er marts påbegyndt, dvs. foråret. Hvor tiden bare flyver afsted.

Her har februar været præget af travlhed på jobbet, endnu en md. hvor vi ligger underdrejet, pga. 2 mand under. Vi gør alle vores bedste. Jeg prøver at tage vare om mig selv, det er ikke alt jeg gerne vil, som bliver plejet, så det vil jeg forsøge at få gjort noget ved her i marts. Men koncentrationen er opbrugt når jeg lander herhjemme, sådan er det bare pt.

Yngste og jeg har jo fødselsdag i februar, det er med 4 dages mellemrum. Vi er begge blevet fejret og har hygget os med lidt af hvert. Og jeg fik en vidunderlig gave af Otto/yngste barnebarnet. Det bliver for øvrigt nemt for ham at huske bedstemors og mormors fødselsdage, for vi fylder år samme dag J

Fødselsdagsgave fra Otto

Fødselsdagsgave fra Otto

Her i februar har min søn “boet” på en madras i stuen og bag madrassen var tøjskabet. Det var hårdt for ham, da arbejdspladsen er i Aarhus, og ikke altid er på en 37 timers arbejdsuge, ej heller med normale arbejdstider. Der kunne ligge møder kl. 4.00 om natten, og der arbejdes 24/7 – hver dag året rundt. Efter 13 dage – flyttede han så i et rækkehus i Trige. Hvor er det godt for ham, han har boet her og der siden engang i efteråret. Men finde det rette, til den rette pris, det er ikke altid let.

Februar har haft mange skønne dage med højt klart vejr, og det betyder meget for mig, heldigvis har jeg haft mange gode stunder, både alene og sammen med yngste og Otto, både på legepladsen, i Gågaden og kolonihaven. Jeg har da også lige været ovre og babysitte, da forældrene havde fået 2 aftaler i kalenderen på samme tid, så jeg sprang lige til.

Et smut i kolonihaven

Et smut i kolonihaven

Min dejlige fridag er godt i gang, har fået lidt af hvert fra hånden her i formiddag, og det i slowmotion, skønt, har noget mere der skal klares her på min fridag. Hvor det det vidunderligt, trods regnen. Jo, der kom sne i går aftes, men regnen kom tidligt her, så det meste af sneen er væk.

Marts er skudt i gang, jeg glæder mig til denne mdr. følge hvordan forårstegnene kommer til os, det grønnes, og hvordan lyset/længere dage kommer til os, vi møder forårsjævndøgn her i marts.

Velkommen til foråret – Velkommen til marts. 

Ved godt det var i går jeg skulle have linket til Den blå Anemone.

6 Comments

 • Catarina 2. marts 2016 at 18:45

  Du har a haft lidt t fyldt februar ja og for dens sags skyld også januar. Håber du får lidt mere ro på det hele end der har været i de forgangende måneder. Og så får du og yngste da også et hjerteligttillykke med herfra. Dejligt med så dejlige gaver – sådanne hjemmelavede små tegninger er altså bare guld værd. Vi har altid ønsket os hjemmelavede gaver af drengene, for de skulle ikke bruge deres “surt tjente” lommepenge påå gaver til os. Og indtil de var omkring 15-16 fik vi mange sjove hjemmelavede gaver og dem er vi stadig enormt glade for 🙂
  Dejligt at sønnike nu har fundet lide det han synes passer til ham og med have til, det er jeg sikker på han bliver glad for, de dage hvor arbejdsdagen ikke er for lang, for at sætte sig ud en dejlig forårsdag og bare koble fra er altså guld værd.
  Lige om lidt er det rigtige forår her og hold nu op hvor jeg længes, men lyset er i den grad tilbage og det er mindst lige så godt 🙂

  Ha’ en dejlig onsdag aften Karin.

  Reply
  • Abildjyden 3. marts 2016 at 08:08

   Der er været lidt rigeligt de sidste 2 mdr. lidt mere end jeg har det godt med. Derfor glæder mig mig til marts, krydser fingre for den bliver mere rolig.
   Jeg nyder hver en stund i selskab med de unge mennesker og Otto.
   Tusind tak, vi har hygget begge to, og du kan tro jeg blev glad, har altid jublet over home made. God ide mht. gaver – for lommepengene er jo ikke altid så store, så længe det er de fra hjemmet.
   Talte lige med sønnen i går, han nyder virkelig kun at have max et kvarter til jobbet.
   Er vågnet op til en meget smuk morgen – solen skal nok få brændt de skyer af.

   Reply
 • Pigen fra landet 3. marts 2016 at 20:03

  Et forsinket tillykke med jeres fødselsdage 🙂
  Jeg kan godt skrive under på at det 1. kvartal er travle arbejdsmåneder og for mit vedkommende fortsætter det en tid endnu. I denne weekend har jeg inviteret gæster, så jeg har slet ikke tid til at sidde her 😉
  Godt at sønnen har fundet noget at bo i, det må være en stor lettelse for ham at få fjernet denne uro, som det må være at være ‘hjemløs.’ Det var dog en frygtelig masse arbejdstimer han har, siger jeg der gjorde nøjagtig det samme da jeg var ung. Det kan jeg ikke holde til mere, og gider det heller ikke. Tænk, at jeg faktisk syntes det var sjovt – dengang.

  Reply
  • Abildjyden 4. marts 2016 at 08:07

   Tusind tak Pia, vi nød det begge.
   Pyha – du når i mål helt sikkert, trods flere udfordringer i år. Og lidt afslapning er der brug for, så du samler energi.
   Det er for mange timer han arbejder, og han indrømmer selv det er for meget, han fyldte 30 sidste år. At have en base at tage hjem til, trods det at han stadig ligger på en luftmadras, er skønt, nu mangler han bare at komme helt på plads.
   Ønsker dig en god weekend med gæster og masser af hygge.

   Reply
 • Mette 7. marts 2016 at 09:21

  Forsinket tillykke med fødselsdagen:) Lad os håbe foråret rigtig bryder igennem inden påske. For det er sjovere med påskeægjagt, hvis det ikke er koldt, gråt og vådt.

  Reply
  • Abildjyden 9. marts 2016 at 09:16

   Tusind tak.
   Nogle taler om 2 cifre temp allerede denne weekend, har dog tjekket min vejr app fra dmi og den taler et helt andet sprog. Skidt pyt vi skriver jo marts, så mulighederne for foråret kommer er jo lige om hjørnet 🙂
   Så hyggeligt med påskeægjagt – tror lige Otto er for lille endnu til at forstå, 16 mdr. og så godt som sukker/slik neutral 🙂 – Det er så begrænset sukker han har fået, kun de naturlige fra friske råvarer.

   Reply

Skriv et svar