Lidt af hvert om en den næstsidste uge i august 2008

En dejlig uge er nu gået over i weekend. En weekend der står i familiens tegn. Barnebarnet skal døbes på søndag. Her hos mig skal der være familieråd. Det bliver lidt af et puslespil med turen til Bjerringbro, det er der barnebarnet bor. Hvorfor der skal et familieråd til, nå ja, ser i……

Min mor (Oldemoderen) er inviteret. Hun er jo syg af KOL og mange andre større eller mindre følge sygdomme. Det kan til tider gøre hende lidt vanskelig. Da min far levede, var hun stå stædig, at hun udeblev. Jeg har sat en ære i at det skal være slut, uha, det kan gøre ondt, især fordi jeg er enebarn. Jeg vil fortsætte stædigheden.

Min mor bor 50 km herfra, nærmere bestemt Skjern. Hun har besluttet at Kirken kan hun ikke magte. Vi, altså mine børn, min mor og jeg, har kun 1 bil, så er det puslespillet begynder. Jeg vil meget gerne med i Kirken, når mit barnebarn skal døbes.

Vi, altså yngstepigen, sønnen og jeg har 76 km til Bjerringbro. Vi har 50 km. til Skjern, og fra Skjern til Bjerringbro er der 110 km. Det kan ikke klares søndag morgen, Kirketid kl. 10.15, og efterfølgende middag i Mammen forsamlingshus. Når vi skal hjem, så er der ingen udfordringer, vi kører selvfølgelig direkte til Skjern, og så til Holstebro. Det er mere koordineringen af morgenstunden, om Yngste pigen og jeg tager af sted dagen før? – Nå, det finder vi ud af i morgen formiddag. Sønnen missede en aftale her kl. 14.00, nu jobber han, så…

Jeg har været lidt fraværende den forgangne uge. Forrige uge måtte jeg krybe til korset, og gå til kiropraktor, skulle møde op igen tirsdag i denne uge, han var meget ikke helt begejstret. Han undrede sig over jeg var stå overspændt i nakke, skulder og ryg, han udtrykte det på følgende måde. Bare den olympiske trampolin kunne spændes så hårdt, så var Peter Jensen gået i finalen. Samtidig spurgte han, om jeg var blevet undersøgt for gigt, hm., ikke hvad jeg vidste. Torsdag i næste uge skal jeg til lægen. Hvad der kommer ud af det, må tiden vise.

Nu har jeg forsøgt at skrive et indlæg, 17 ord, så må jeg holde pause, igen 17 ord, pause, prøvede at skrive med 1 fingersystem (jeg er 10 finger pigen), jeg udelukker venstre hånd, da den er mest plaget (jeg er venstrehåndet), beklager, det vil tage meget lang tid at lære 1 finger system (hihi).

I denne uge var jeg med til første modul i laboratoriet, det var ikke meget, men jeg blev da spurgt, de unge mennesker lyttede, og der var fuldstændig klinet, kitlerne var endda alle hængt på bøjler, det var endda 2 års elever, havde et halv års erfaring i lab., de skal alle have ros. Godt gået.

Ønsker en god weekend – her er lige et billed af mit lille vindunder, glæder mig til hendes fest på søndag…..

 

5. Ja, sund skal man være

Tror det var et chok at få en argurk i munden, sutteflasken er at foretrække 😉

No Comments

 • Johanna 23. august 2008 at 12:00

  Hvor er hun altså bare alt for kær og lækker. Skønt hår hun har.

  Ønsker jer alle en rigtig god fest i morgen. 🙂

  Reply
 • abildjyden 25. august 2008 at 17:49

  Johanna:

  Har lige kigget billeder fra da moderen var lille, hun havde også en del hår, det samme gælder faderen.

  Der kommer en lille beretning, når det lige passer med tiden.

  Reply

Skriv et svar