Lidt anderledes onsdag

29.01.2014 - morgen

C5 – Regnskabsprogram

c5_kreditor_kortart

Dette program benytter jeg på mit arbejde. Og i dag kl. 10, kommer der en og fortæller om noget der kan lette vores dagligdag, både for den ene af cheferne og selvfølgelig mig. Jeg har arbejdet med det før, i andre virksomheder. Så jeg er fortaler for denne funktion. Spændende hvad cheferne siger Smiley, der blinker

Onsdag er min fridag, det ved jeg godt. Har valgt at komme forbi til mødet, så træner jeg lidt senere i dag, og det bliver sammen med yngste. Hun har fået en aftale i stand, så hun kan træne med sammen med kæresten og/eller mig, nu her i ferien. Hun bliver jo medlem igen, når hun lander herhjemme til sommer.

Har aflyst en ting. Ved godt jeg ikke må have en kalender der er for fuld, og træning + 60 min (det gør mig glad) ligger fast, må ikke fjernes.

Ønsker herfra en dejlig onsdag, midt på arbejdsugen dag, for os der arbejder mandag til fredag.

4 Comments

 • Catarina.dk 29. januar 2014 at 11:00

  Det lyder til at du har en super god dag i vente Karin. Kan godt forstå at du lige smutter forbi jobbet for at være med til mødet. Det bliver spændende om det er det I i sidste ende ender med. Jeg kender godt programmet – jeg er selv superbruger og underviser i CRM delen. 🙂

  Og så må I have en dejlig træningssession senere i dag. 🙂

  Reply
  • Abildjyden 29. januar 2014 at 15:24

   Det at jeg mødte op var guld værd, Nyder når jeg får så meget igen, på få timer 😉

   Yngste og jeg har nydt et par timer i træningscenteret, dejligt at få lidt sparing, især efter uheldet, gamle “fejl” kan jo være kommet tilbage ;-). Kan godt mærke det tager lidt tid at komme tilbage til der hvor jeg var. Jeg har ikke nogle deadlines, heldigvis.

   Reply
 • Madame 29. januar 2014 at 15:41

  Spændende med mødet i dag, Karin! Og jeg kan godt forstå, du prioriterer din træning højt – det giver en god fornemmelse i kroppen. Jeg har været ude at gå en lang tur med skridttælleren på og nåede op på 10.000 skridt.

  Reply
  • Abildjyden 29. januar 2014 at 15:51

   Det var et dejligt inspirerende møde.

   Dejligt du har fået travet dig en tur, og du nu ved de 10.000 skridt er på kontoen, alt der ud over er ekstra ind på kontoen 😉

   Reply

En kommentar her betyder meget for mig - tak