Lidt forskelligt

på det personlige plan.

Helbredet er ved at finde den rette hylde igen, pande, bi og kæbehuler er fri af betændelse, de er rene. Skal dog til en allergi tjek medio maj, det er mange år siden jeg sidst er blevet tjekket, og når luftvejene er generet, en hovedpine omkring øjnene, og min træthed  stadig er i “live”, så kunne det evt. være en allergi. Jeg skal livstidig tage min næsespray Nasonex som beskrevet. og vil jeg kunne benytte Rhino Horn, så ville det være endnu en hjælp til mine luftveje vil holde sig “rene”.

Begivenheder har der også været, de blev ikke fejret, altså min yngstedatter og og min fødselsdag. Min yngstedatter og svigersøn flyttede i rækkehus den weekend hun fyldte år, og jeg var jo syg på min fødselsdag. Derfor glæder vi os ekstra til 30. april hvor Frida fylder 1 år, har lige modtaget invitation til brunch denne dag, det er en søndag.

Vinderen blev mig, på mit arbejde var der modtaget nogle hovedpuder ColumnaMed+ Nova Adjust, der blev foretaget en lodtrækning om x antal, og her var jeg den heldige vinder af 1 stk. hovedpude.

Gavekortet til Imerco er næsten blevet brugt. Havde ønsket mig en termokande, men havde fortrudt, så nu er der blevet købt en bradepande fra Cook&Baker, et stegetermometer også fra CookBaker, minutur fra Zassenhaus og et skærebræt fra Holm. Det hele var ting jeg manglede, og det eneste der ikke er blevet taget i brug er stegetermometeret, det var jo først i går formiddags det blev købt.

 

 

2 Comments

 • Catarina 23. marts 2017 at 18:31

  Aii hvor heldigt at det var dig der vant – tillykke med den nye hovedpude og også de dejlige indkøb du har fået foretager. 😀

  Reply
  • Abildjyden 23. marts 2017 at 21:09

   Du kan tro puden er dejlig, sover som en drøm 😉

   Reply

Skriv et svar