Lidt gammelt nyt

Tidligere har skrevet om formatering af arbejde IMac, jeg nævnte dog ikke min kollega og jeg har talt om vi skulle lidt tættere på hinanden, da vi sparer meget gennem dagen. Det blev en realitet i sidste uge, jeg har dog ikke helt fundet på plads, det kommer nok, griber stadig ud til højre og venstre efter ting der nu er bagved eller omvendt J

Ny arbejdsplads

Ny arbejdsplads

Ny arbejdsplads

Ny arbejdsplads

Ny arbejdsplads

Ny arbejdsplads

Gammel arbejdsplads

Gammel arbejdsplads

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barnebarnet Otto har for øvrigt været ramt af skoldkopper, og det var selvfølgelig op til pinse, og der hvor svigersønnen igen skulle på job, efter 14 dages barsel. Yngste fik virkelig prøvet sin kunnen af, mht. at klare en 1½ årig sammen med en nyfødt. Heldigvis var Otto ikke mærket af skoldkopperne, kun ½ dag med feber. Alle 3 klarede det bravt, og denne uge vi er ved at afslutte, har været en hverdagsuge, hvor yngste har kunnet nyde livet på barsel med lillepigen (navnet kommer først efter dåben).

Fredagen er lige begyndt og det med en smuk blå himmel med lidt puderhvidt i striber J

Det er EF dag, og om nogle timer, senest kl. 14.00 er det weekend. En af de weekender jeg ser frem til, da den er krydret med både mit eget selskab, og selskab med yngste og børnebørnene. Vi skal hygge en lørdag formiddag, og er vejret godt, så…. Det vil tiden vise.

6 Comments

 • Mette 27. maj 2016 at 10:45

  Lyder dejligt med lørdagshygge:o) Vi fik en lille kusine i går kl 18:o) Vi så hende via skybe da hun kun var en time gammel. Åhh, hun er sød og der er så lang tid til den 25 juni, hvor vi ser hende:)

  Reply
  • Abildjyden 27. maj 2016 at 16:45

   Tusind tak.
   Hjertelig tillykke, så vidunderligt med en lille kusine, lige nu kan det virke som lang tid til den 25 juni, men lige pludselig så kommer dagen.

   Reply
 • Pigen fra landet 27. maj 2016 at 21:08

  Hvis ikke billedet snyder, så er din arbejdsplads blevet meget lysere at se til. De fleste forandringer kræver tilvænning.
  Det lyder som en dejlig weekend, du går i møde. Min weekend skal bl.a. indeholde samvær med familien. Vi bliver en stor flok der skal hygge i naturen.
  Rigtig god weekend til dig.

  Reply
  • Abildjyden 29. maj 2016 at 09:42

   Jeg er glad for de nye omgivelser på jobbet det er dejligt. Og det med en Imac der bare spiller.
   Det lyder hyggeligt – og så med dejligt vejr kan det da ikke blive bedre.
   Tusind tak.

   Reply
 • Celena 28. maj 2016 at 02:39

  Nice workplace transformation 😉 I hope that everyone returns to good health soon 🙂

  Reply
  • Abildjyden 29. maj 2016 at 09:43

   I like it. And the health is much better now.

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.