Lidt held i uheld

SFredag aften under aftensmaden, jeg fik kylling, og ja, en lille tilståelse, intet går til spilde når jeg får kylling, af og til suger jeg marven ud af kyllingebenene, og det var lige det jeg skulle til, og tænk sig, så sad jeg med rimeligt meget af anden inderste kindtand i venstre overmund, det smagte ikke helt okay. Jeg var klar over der var hul i denne tand, har tid på tirsdag hos tandlægen. Jeg var der for godt en uge siden, da jeg døjede med et hul i højre overmund og ja, mellem inderste og nu to tand. Jeg har ikke kunnet tygge i højre side i 14 dage ca., og nu kan jeg så ikke tygge med venstre side. Surt jeg aldrig har lært at spise gulerødder udelukkende med fortænderne, nu har jeg prøvet flittigt, det lære jeg aldrig.

Menuen hos mig er som følger

Morgenmad

Smoothie  FEHSIS03

 

Frokosten

Koldskål

 

Aftensmaden

Suppe

 

Det er noget jeg kan få ned uden at tygge, og noget jeg kan lide 😉

Ingen skal have ondt af mig, for det er faktisk en god måde at få en hurtig udrensning på, måske når det at virke så jeg husker at passe på mig selv bagefter. Jo jeg ved godt koldskålen indeholder visse sukkerarter, stadig vil jeg påstå det er gavnligt det jeg gør.

No Comments

 • Rimkogeren 6. juli 2008 at 20:25

  Av min kindtand siger jeg.
  Klap på kind fra mig
  sender jeg af sted til dig!

  Og det med usundheden er vist mere end minimal, og her neutraliseres den af glæden ved at spise noget, man kan li’!

  PS Din beretning har inspireret til morgendagens rimeri på min blog.

  Reply
 • abildjyden 7. juli 2008 at 05:46

  Tak for din medfølelse 😉

  Jeg er meget mad glad, derfor er jeg ikke fanatisk, og det bliver jeg aldrig, så heldere et par håndtag til ham jeg ikke har pt.

  Glæder mig til at læse hos dig her i løbet af dagen 😉

  Reply
 • piacharlotte 7. juli 2008 at 21:52

  Uhhh, som det kan ske, jeg skal holde mig langt fra karameller, en jackie krone vil gerne ud naar jeg spiser en karamel.

  Kram
  Pia C

  Reply
 • abildjyden 8. juli 2008 at 22:02

  Jeg har nu fået chokket overstået, kunne nøjes med fyldninger, ikke kun alm. plomber, det blev plast fyldning. Totalt chokeret, og meget fattig efter dette besøg.

  Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.