Lidt nyt skal der til

En deEn dejlig varm lørdag i sidste uge var dagen hvor jeg besluttede mig for det var nu der skulle lidt nyt til, det var tiltrængt på begge fronter, jeg havde trukket det længe, men sidste lørdag tog jeg beslutningen.

Først var det sandaler. Mine fødder er meget kræsne, de har brug for noget fornuftigt fodtøj, det både med svangstøtte, og godt med stødabsorberende såler. Jeg har for “mange” år siden fundet vidunderet, løsningen, Teva kan hjælpe mig, og de har så modelen der hedder Teva Terra Fi 4, den sidder fantastisk, og jeg kan gå langt og længe i den. Samtidig er den langtidsholdbar, jeg skal ikke skifte hvert år, heldigvis, sidst jeg købte var, hm…. Det kan jeg ikke huske, men ca. hvert 4. år tror jeg. Måske går jeg for længe, inden jeg køber et par nye, det er jo som at have et par kludesko på J

Derudover var det en el-tandbørste, den “gamle” kunne ikke holde strøm til 2 min. tandbørstning, måtte også konstatere, den var meget gammel, igen noget langtidsholdt der var købt. Heldigvis er mit behov ikke for den dyreste løsning, har jo et “grønt” tandsæt, dog er jeg klar over det er mit valg af el tandbørste fremfor den almindelige hånddrevne, så helt på kompromis går jeg ikke. Mit valg blev en Oral-B Pro 2000, og den er super tilfredsstillende til mine behov.

Jeg kunne mærke dankortet glødede J

 

 

2 Comments

 • Catarina 12. juni 2016 at 12:10

  De sandaeler ser godt nok lækre ud. Det er dejligt du har undet dem du befinder dig aller bedt i. 🙂 Jeg har også en elektrisk tandbørste og jeg ville ikke kunne undvære den. Min den sidste holdt i 2 år, så kunne den heller ikke holde batteri længere (en OBH) men den ny her er endnu holdbar og den har passeret 2 år 😀

  Reply
  • Abildjyden 13. juni 2016 at 05:58

   Jeg vil hellere sparer op end gå på kompromis mht. fodtøj 🙂
   Pyha, kun lige købelovens garanti, desværre, dejligt du har en der holder bedre. Jeg nyder nyerhvervelsen.

   Reply

Skriv et svar