Lige før sengetid

Sidder og nyder en CD med Sanne Salomonsen og nyder et stort krus the. Arbejdsdagen i dag var på 11 timer, men på fredag er der jo ferie – jeg glæder mig meget, men det er vist gået op for dem der læser denne blog.

 

Jeg hørte forøvrigt lidt fra en CD der hedder Andersens Drømme, det var godt, men ville da gerne lige hører om der er nogen der har hørt den fuldt ud, og om den er hver at købe… Måske giver jeg mig selv den her i ferie eller?

Kan i nu alle hygge jer og nyde denne aften, pas godt på jer selv.

 

 

No Comments

 • sus 26. juli 2005 at 21:11

  Hai Karin …..Nu varer det ikke længe før du holder ferie kan godt forstå du glæder dig :-)Kunne se du havde hygget dig til Rock Mamma ..elsker nemlig osse hendes musik *ss*Sov selv godt KnuuuuZ*SUS*Take Care 🙂

  Reply
 • bodil 26. juli 2005 at 23:41

  Hej Karin Kom lige forbi og vil da give dig en lille hilsen.Jeg kan se du snart skal have ferie, jeg krydser fingre for at vejret bliver bedre.ps. Sanne er bare rigtig god.Hilsen Bodil

  Reply
 • lisbeth 27. juli 2005 at 23:48

  Hej Karin !! sikke et dejligt space du har ..jeg har også lige fået ferie …-men sikke noget vejr:O(o Vi må krydse fingrene for at det bliver o bedre ..ik :O)__o_____ ——-// -Fortsat-____// –_(_/ -God—_/——-|—–___|___-Sommer :O)

  Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.