Lige i ærmet

Lidt mere i ærmet

Jeg fik lige lyst, derfor bliver det til lidt mere. Og hvad har jeg så lige i ærmet.

 

Glæder

Her er maj og juni gået med mange skønne oplevelser og glæder. Både med hyggestunder for mig selv med udeliv, og i selskab med min dejlige familie. Desværre har jeg ikke været så flittig med kamera, den manglende koncentration, men masser af hyggestunder er det blevet til.

 

Med hvem

Jeg har været alene sammen med Otto og Frida, haft dem hver for sig, og i selskab med forældrene. Jeg har været alene, og hygget mig med udelivet, en periode med mad fra Årstiderne, solskin, regnvejr, blæst, varme.

 

Og

Jeg har valgt ikke at lave et langt skriv om hver enkelt hyggestund, da jeg som tidligere nævnt ikke har billeder af alle stunder, men har enkelte. Så det bliver bare billede spam med få ord.

 

2 Comments

 • Catarina 16. juni 2017 at 23:09

  Nøj nogle dejlige billeder du har viser. Faktisk behøver sådanne skønne billeder ikke tekst, det taler for sig selv. Et billede er mere værd en 1000 ord. Og selvom du ikke har fået taget mange billeder, så er dem du har fået, så meget desto bedre 😀
  Rigtig god weekend Karin.

  Reply
  • Abildjyden 17. juni 2017 at 09:05

   Jeg er glad for alt det vidunderlige jeg har omkring mig, jeg elsker det hele. Nyder der kommer et billede med fra nogle af oplevelserne.
   Tusind tak og i lige måde kære Catarina.

   Reply

Skriv et svar