Livet er fyldt med

Livet er fyldt med 

masser af gode dejlige timer/glæder, hvor jeg er i selskab med familien, passer mit arbejde, og filosofere, undres og skaber et rum hvor jeg skal forsøge at finde mig selv, tage vare på mig selv.

Nu er hækken klippet

Jeg bad om hjælp hos naboen da hækken skulle klippes, selvfølgelig kunne jeg låne en hækklipper, de ville jeg så ikke, da det jo er for en dag, eller en weekend, og jeg er klar over hvis jeg selv skal, vil det tage længere tid, det vil nemlig give et bagslag, der skal afregnes, det er jeg ikke interesseret i.

Heldigvis kom børnebørnene og hjalp med at samle affald i sække, yngste datteren måtte lige hjælpe til, for meget af det kom ind i stuen, det var så hyggeligt.

Nogle dage senere kom vores hækklippermand, heldigvis var jeg hjemme, for hækken ved havedøren var meget fyldig, og her skulle der en meget stærk hækklipper til for at fjerne den del. Samtidig fik jeg lige taget 20 cm. af højden, og fjernet affaldet der var blevet samlet i sække.

Hyggestunder

Jeg har haft mange dejlige hyggestunder med børnebørnene. Har dog ikke været så flittig med at snappe øjebliksbilleder, det har jeg skrevet om (her), derfor vil jeg ikke gentage det. Heldigvis tager jeg mig tid til at være i selskab med børn og børnebørn. Sidste weekend besøgte Sønnike os. Både han og yngstedatteren nævnte for mig, at de kunne se jeg ikke var på toppen. Så var jeg hos yngstedatteren i torsdags, og her var jeg tip top fit for fight, så dejlig en dag.

Alenestunder med børnebørnene

Jeg har haft hyggestunder alene med børnebørnene, både for at afhjælpe forældrene, grundet deres arbejde, og bare fordi. Det er så hyggeligt at have besøg.

Skøn oplevelse

I går lørdag var jeg med ude og finde løbecykel til Otto. Det var en meget stor oplevelse. Frida var også med. Heldigvis var vi 2 voksne. Da vi først fandt den løbecykel der lige passede til Otto i den 3. butik, først var vi i Babysam, herefter Bilka og sidst men ikke mindst Toysrus, og det var her vi fandt cyklen. Vi var afsted på Nihola cyklen, altså yngstedatteren og børnebørnene, jeg cyklede selv, så i Babysam var det med at være over 2 meget nysgerrige og hurtige børn, samtidig med at se om der var en cykel der kunne bruges. I Bilka var der en børnebolle og en vogn der kunne skabe roen. Otto ville dog ned, for vi skulle vente mens en ekspedient var på lageret, her blev alt legetøjet nærstuderet. Langt værre blev det i Toysrus, for begge gik selv, så både rutchebaner, trampoliner og alt der var på hylderne var interessante, Otto kiggede på hylder, og Frida tog ned, løb væk etc., da endnu en ekspedient måtte på lageret. Der var dog kun udstillingsmodellen. Heldigvis var den jo nedsat med 70%, så ved vi tog den, fik vi pumpet dæk, en ekstra ventil, og sædet sat helt ned.

Otto fik lov til at kører på den ud til Nihola cyklen, men det at forstå han skulle op på ladet, og den nye cykel skulle der op tog lige lidt tid. Yngste fortalte at Otto sad og passede på cyklen hele vejen hjem, Frida måtte ikke røre ved den.

6 Comments

 • Celena 17. juli 2017 at 07:31

  What lovely pictures of your grandchildren! Glad you had such a good time with them xox

  Reply
  • Abildjyden 17. juli 2017 at 08:57

   Tusind tak. Jeg elsker hvert et øjeblik jeg er sammen med dem ❤️

   Reply
 • Catarina 19. juli 2017 at 09:35

  Aii, hvor ser det bare ud til at I hygger jer. Det er dejligt at du sådan fik hjælpe til hækken, for det er altid et stort arbejde at klippe hæk og ikke mindst at få alt hækafklippet fjernet og det uanset om hækken er lang eller ikke.
  Skønne billeder du viser og de viser også med alt tydelighed at I har det dejligt sammen. Inden længe kalder sommerferien og det bliver dejligt for dig at have så mange dage uden at skulle gøre andet end hvad der lige falder dig ind. Lækkert. 😀

  Reply
  • Abildjyden 20. juli 2017 at 09:00

   Vi nyder hinandens selskab. Bare hører Otto kalde på moarmor, og han kommer løbende og deler knus, kys og kram ud. ? Det er så skønt.
   Jeg glædet mig virkelig til ferie den er meget tiltrængt.
   Fortsat god ferie i det franske ☀️?

   Reply
 • Pigen fra landet 12. august 2017 at 21:11

  Hej Karin.
  Jeg mener det var dette indlæg, hvor min kommentar forsvandt, fordi du havde problemer med bloggen.
  Om ikke andet, så lægger jeg nu, en kopi af min kommentar. Jeg kan jo ikke selv huske hvad jeg skrev, men den mail, du sendte mig, med en kopi af min kommentar står der dette:

  Der er altid noget at varme sig på og meget at elske, eller holde af. Godt du tager dig tid til det.
  Nu er jeg så småt vendt tilbage til bloggen. Til gengæld aner jeg ikke hvad der sker på FB. Jeg har ikke været logget på i 14 dage, og det frister slet ikke, men jeg er altså i live 🙂

  Tilføjelse; Jeg har stadig ikke været på Facebook

  Reply
  • Abildjyden 21. august 2017 at 13:20

   Jow det var her du kommenterede og den blev “væk” fordi jeg gjorde noget før jeg havde læst til ende, eller noget i den retning. Havde jeg læst rigtig og forstået første gang havde vi sluppet for dette.
   Jeg har set du har skrevet, er lidt bagud, men kigger snart ind forbi igen.
   Børnebørnene er guldklumper af meget stor værdi, intet kan erstatte dem og ja mine børn kan heller ikke erstattes, så skidt pyt det er lidt koldt, vådt, og forhindringer der skal håndteres, bare de er lige om hjørnet.

   Reply

Skriv et svar