Livstilsændring uha ………

Uha……. I går var en mærkelig dag.
Hvad er det jeg har gang i?
Hvad er det jeg skal nu?
Hvorfor gjorde jeg som jeg gjorde?
Mit svar står i citatet på denne blog overskrift.
Hvis du gør det du altid har gjort, får du de resultater, som du altid har fået

Jeg skal til at tænke anderledes, jeg skal ikke altid gøre andre tilpas, gøre det andre mener der er det rigtige for mig, jeg skal gøre det jeg har det godt med, det jeg elsker, det jeg bliver høj af. Jeg skal ikke altid please, selvfølgelig er det nødvendigt, engang i mellem, men kun en lille bitte smule. Hvis ikke jeg er glad når jeg gør noget, så er det jo helt forkert det jeg foretager mig. Min overskrift til dette indlæg er ikke et hint til jeg kun skal ændre kosten, det er hele min livsstil der skal taget op til revision, jeg skal helt ind aller dybest og mærke hvornår jeg er glad, og hvornår jeg ikke føler en glæde. Dette arbejde kommer til at gøre ondt, meget ondt, jeg er dog helt 110 % sikker på jeg vil komme ud med et super skønt resultat, jeg glæder mig så meget til at komme i gang med dette stykke arbejde. I dag er jeg bare helt tom for hvad det er og ikke er jeg glædes over.

Jeg vil både skrive lidt her, men dog noget mere på TV2 Bloggen – http://blog.tv2.dk/cwajgart/ – Dog allermest i min egen dagbog.

Jeg har valgt at opsige mit job, det er grundet mit helbred, så mange spændinger i kroppen, tennisalbuen er igen kommet frem i fuld flor, tager jeg ikke smertestillende er spændingerne i hele kroppen, det er bare så smertefuldt, koncentrationen smutter, skuldrene flytter op til ørene, knæene bliver overstrakte, jeg siger ja til ting jeg ikke kan overskue. Og så er den onde cirkel født……… Jeg har 3 feriedage mandag tirsdag og onsdag, fra torsdag og meget langt ud i fremtiden er jeg sygemeldt. Her vil jeg fighte for at få det godt, finde frem til ting der passer mit tempement, og ikke hvad min far, mine omgivelser, det offentlige mener jeg bør gøre, jeg vil lave det jeg bliver glad ved, det jeg kan overskue, det jeg kan elske.

Knus og kram fra mig på denne blæsende lørdag.

 

 

 

No Comments

 • Anita 17. marts 2007 at 17:09

   
  Hej Karin

  Herfra delfinerne får du et kæmpe knus med
  ønske om en dejlig weekend
  KLIK HER
   

  Reply
 • Anita 17. marts 2007 at 17:13

  Hej Karin
  Øv hvor trist at du har måtte sige dit job op, men helbredet kommer altså i første række.
  Ja det bliver nok noget af en procces du nu skal igang med, med ændring af din livsstil.
  Og det bliver helt sikkert ikke nemt.
  Når du har fundet løsningen på det og gennemført det, vil jeg gerne have opskriften…hmm – hihi.
  God bedring og pas godt på dig selv.
  Knus og tanker fra Anita

  Reply
 • sus 17. marts 2007 at 21:39

  ¤´¨) Hej¸.•´¸.•´¨) ¸.•¤¨) Karin (¸.•´ (¸.•´ .•´(´¸.•¤´¯`¤•>
  Glem aldrig hvordan du kan lyse op omkring dighvordan du kan hjælpe andrehvordan du kan få andre til at smilehvor mange hjerter du kan varmekun ved at være DIG!!!!!!
  HA EN SKØN SØNDAG !!!!!
  ¤´¨) Knus¸.•´¸.•´¨) ¸.•¤¨) SUS(¸.•´ (¸.•´ .•´(´¸.•¤´¯`¤•>
  ØVS da lyder ik rart det med dig men håber du får det bedre uanset hvad / helbreddet kommer i Første række og så må man tage den derfra *SS*
  Ha’ det rart 🙂
   
   

  Reply

En kommentar her betyder meget for mig - tak